Myytävät asunnot ja uudiskohteet Aurinkolahden Kahvikorttelissa

Luonnonläheinen alue meren kupeessa

Metro ja kauppakeskus vieressä
Metro ja kauppakeskus vieressä
Meri ja upeat ulkoilualueet
Meri ja upeat ulkoilualueet
Suojaisat korttelipihat
Suojaisat korttelipihat

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Aurinkolahden hiekkaranta

  Meri, metro, palveluita ja kulttuuria

  Aurinkolahden parhaat puolet, meri ja metro, ovat Kahvikorttelista kävelymatkan päässä. Vuosaaren metroasemalle ja kauppakeskus Columbukseen kävelee muutamassa minuutissa. Helsingin pisimmän hiekkarannan läheisyydessä toimii ravintoloita ja kahviloita. Kulttuuria tarjoaa Kulttuurikeskus Vuotalo, jossa toimii kaupunginkirjasto, työväenopisto ja kulttuuriasiainkeskus. Terveysasema on aivan nurkan takana, ja alueella on myös useita päiväkoteja ja kouluja.

 • Vesiputouksen alla Aurinkolahdessa

  Ulkoilijan unelma

  Pyöräilymatkan päässä Kahvikorttelista on paljon luonnonsuojelualueita, mm. Kallahdenharju. Uutelan ulkoilualueelta löytyy silokallioiden, rantaniittyjen ja tervaleppien reunustamia rantamaisemia ja talvella hyvät hiihtomaastot. Lähellä on myös Skatan perinnemaisema. Golfkentälle on reilu kilometri, uimahallille 500 metriä. Sisäliikuntaa voi harrastaa Vuosaaren urheilutalossa. Talvisin rannan edustalle on aurattu talkoovoimin luistinrata. Kanavan suulla sijaitsee Vuosaaren Urheilukalastajien tukikohta venepaikkoineen.

 • Kahvikorttelin naapuriopas Niko

  Kysy naapurioppaalta, millaista on asua Kahvikorttelissa

  Naapurioppaat ovat YIT Kotien aitoja asukkaita. He jakavat kokemuksia ja vastaavat niin kodin omistamiseen, rakentamiseen kuin naapuruston arkeen liittyviin kysymyksiin. Kysy Nikolta kokemuksia Kahvikorttelista!

 • Katunäkymä Kahvikorttelista

  Kahvintuoksuinen historia

  Paulig rakensi Aurinkolahteen Pohjoismaiden suurimman kahvipaahtimon 1960-luvun lopulla. Itse presidentti Urho Kekkonen käynnisti vihkiäisjuhlassa vuonna 1968 Presidentti-kahvin ensimmäisen erän paahtamisen. Pauligin paahtimo oli oleellinen osa Vuosaarta sekä maamerkkinä että monen työpaikkana. Vuonna 2006 Paulig osti uuden tontin suurempaa paahtimoa ja pääkonttoria varten Vuosaaren sataman yritysalueelta. Vuonna 2010 Kahvikorttelin alue vapautui asuinrakentamisen käyttöön.

 • Lapsi keinuu viihtyisällä sisäpihalla

  Hyvät eväät asumiseen

  Olemme rakentaneet Kahvikortteliin jo useita taloyhtiöitä, ja rakentaminen on edennyt neljästä pihapiiristä viimeiseen. Osa taloyhtiöistä on omistusasuntoja ja osa vuokratuotantoa. Kahvikorttelin uudiskohteet tarjoavat mukavan, huolettoman ja ydinkeskustaa edullisemman vaihtoehdon asumiseen Helsingissä meren tuntumassa. Tutustu myynnissä oleviin asuntoihin ja liiketiloihin.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kahvikortteli
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista