Myytävät asunnot Arabianrannassa

ARTE OF LIFE!

Taidekaupunginosassa taide näkyy kaikkialla
Taidekaupunginosassa taide näkyy kaikkialla
Luonto ja meri vieressä
Luonto ja meri vieressä
Annalan ja Vanhankaupunginkosken historiallinen miljöö
Annalan ja Vanhankaupunginkosken historiallinen miljöö
Mainiot lähipalvelut ja liikenneyhteydet
Mainiot lähipalvelut ja liikenneyhteydet

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Arte elää asukkaiden mukana

  Arten viihtyisässä asuinkorttelissa on neljä asunto-osakeyhtiötä ja yhteensä noin 250–300 uutta modernia YIT Kotia sekä liiketiloja ravintoloille, myymälöille ja palveluille. Arten kotien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota eri vaiheessa elämää muuttuviin tarpeisiin, joten ne joustavat asukkaidensa mukana.

 • Arabianrannan Arten Gunnelin kerhotila
  Yhteistiloja arkeen ja juhlaan

  Oman kodin neliöiden lisäksi Arte-korttelin asukkaat pääsevät nauttimaan huolella suunnitelluista yhteistiloista. Kortteliin tulee mm. kolme tyylikkäästi sisustettua kerhotilaa, jotka sijaitsevat talojen ylimmissä kerroksissa, Arabianrannan kattojen korkeudella.

  Kuvassa visualisointi Gunnelin kerhotilasta. Tilavan kerhotilan kattoterassilla järjestät vaikka ikimuistoiset kesäjuhlat.

 • Oman korttelin suojassa

  Arte-korttelin neljällä asuintalolla on suojaisa puutarhamainen yhteispiha, jossa on paikkoja yhdessäololle ja lasten leikeille.

  Autopaikat ovat turvallisesti piilossa pihakannen alla. Ylimpiin kerroksiin tulee asukkaiden yhteiset saunaosastot ja kerhotiloja.

   

 • Muotoilun ja designin kaupunginosa

  Monimuotoinen Arabianranta on ainutlaatuinen yhdistelmä muotoilun ja taideteollisuuden historiaa, taidetta, luontoa ja ulkoliikuntaharrastusmahdollisuuksia ratikkamatkan päässä keskustasta ja laajenevan Helsingin pyöräbaanaverkon varrella.

 • Asu Helsingin syntysijoilla

  Arabianrannassa asut Helsingin syntysijoilla. Kustaa Vaasa perusti Helsingin vuonna 1550 Vanhankaupunginlahteen laskevan Vantaanjoen suulle. Arabia löytyy mainintana jo 1700-luvun asiakirjoista. Eksoottisen nimensä alue sai siitä, että sen sijainti koettiin kaukaiseksi keskustaan nähden. Nykyään keskustaan pääsee julkisilla liikennevälineillä 20 minuutissa.

 • Luonnon omaa taidetta

  Iso rantapuisto ja Annalan huvilan kaunis miljöö ovat aivan Arte-korttelin vieressä. Vanhankaupunginkoski kalapaikkoineen ja Lammassaari tarjoavat asukkaille upeat ulkoilumaastot.

  Lähellä sijaitsevalla Viikin luonnonsuojelualueella pääset patikoimaan luontoon valaistuille ulkoilureiteille ja tähyilemään lintuja torneista keskellä Helsinkiä.

 • Elämisen taidetta ja sujuvaa arkea

  Arten lähipalvelut ja sujuvat liikenneyhteydet keskustaan ovat elämisen ja arjen taidetta parhaimmillaan. Alueella on monipuolinen kauppakeskus, päivittäistavarakauppoja, paljon ravintoloita ja kahviloita sekä peruskoulu ja päiväkoti. Lähin bussipysäkki on 100 m päässä kotiovelta ja pyörällä pyyhkäiset keskustaan parissa kymmenessä minuutissa.

 • Krokforsin teos tuo Gunnelin julkisivuun rytmiä

  Kuvataiteilija Kristian Krokforsin (s. 1952) teos ihastuttaa ainutlaatuisella muotokielellään Arte-korttelin neljännen taloyhtiön Gunnelin katutason seinissä. @kristiankrokfors

 • Helsingin Kaj'n taideteoksen toteuttajiksi on valittu kuvittaja, taiteilija ja keraamikko Armi Teva.
  Arte-korttelin sisäpihalle käyttötaideteos

  Puuseppä ja muotoilija Antrei Hartikainen (s.1991) on suunnitellut korttelin sisäpihalle tulevan teoksen, joka kutsuu levähtämään ja havainnoimaan pihapiiriä. Teoksen tunnelma muuttuu vuodenaikojen ja valon mukaan. @antreihartikainen

 • Helsingin Kaj'n taideteoksen toteuttajiksi on valittu kuvittaja, taiteilija ja keraamikko Armi Teva.
  Matti Pikkujämsän teos Helsingin Rutiin

  Kuvittaja Matti Pikkujämsä (s. 1976) suunnittelee Rut Brykin keramiikan inspiroiman teoksen korttelin kolmannen taloyhtiön, Helsingin Rutin julkisivuun. Voit tutustua hänen töihinsä instagram-tilillä @mattipikkujamsa.

 • Helsingin Kaj'n taideteoksen toteuttajiksi on valittu kuvittaja, taiteilija ja keraamikko Armi Teva.
  Toisen taloyhtiön taiteilija Armi Teva

  Korttelin toisen taideteoksen suunnitteli kuvittaja, taiteilija ja keraamikko Armi Teva (s. 1992). Armin kädenjälki näkyy Asunto Oy Helsingin Kaj'n julkisivussa. Voit seurata luomisprosessia instagram-tilillä @armiteva tai hashtagillä #arabianrannanarte

 • Taidetta Helsingin Birgeriin

  Korttelin ensimmäisen taideteoksen toteuttajiksi on valikoitunut Jenni Rope (s. 1977) ja Terhi Ekebom (s. 1971). Voit seurata luomisprosessia instagram-tileillä @terhiekebom ja @jennirope tai hashtagillä #arabianrannanarte

Videot

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Arabianranta
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista