Uudiskohteet ja myytävät asunnot Espoon Kerassa

Kera - kaupunkikehityksen tulevaisuus

Espoo on kestävän kehityksen edelläkävijäkaupunki ja Keran alue tämän kehityksen mallikappale. Kerasta muotoutuu yhteisöllinen ja kylämainen kokonaisuus – uudenlainen kaupunkitila, joka on rakennettu kohtaamisia varten.

Puhtaan ja älykkään teknologian Kera on tulevaisuuden kaupunginosa sekä asukkaille että yrityksille. Siispä lämpimästi tervetuloa – perheen, ystävien ja työtoverien Kera!

Liity asiakasrekisteriimme, niin saat tietoa kun Keran YIT Kotien ennakkomarkkinointi alkaa!

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Eteläisen Keran alueen asemapiirros, jota halkoo keskeltä junarata.

  Radan läheisyys takaa hyvät yhteydet

  Kera sijaitsee radan varrella, joten sieltä pääsee nopeasti ja kätevästi vartissa Helsingin keskustaan ja viidessä minuutissa Leppävaaraan. Kauniaisiin puolestaan on vain minuutin junamatka. Kera on suunniteltu kävelypainotteiseksi, ja sinne toteutettava kattava kevyen liikenteen verkosto sekä hyvät pyörätiet takaavat helpon ja ekologisen liikkumisen.

 • Väliaikainen ja pysyvä julkinen taide tekevät Keran asuinalueesta viihtyisän, yllätyksellisen ja alati muuttuvan.

  Aarteita ja tarinoita eli taidetta Kerassa

  Keran alueelle on suunniteltu oma kunnianhimoinen taideohjelmansa yhteistyössä Espoon modernin taiteen museon EMMAn kanssa. Väliaikainen ja pysyvä julkinen taide tekevät alueesta viihtyisän, yllätyksellisen ja alati muuttuvan. Taide kutsuu alueen asukkaat kohtaamaan ja osallistumaan.

 • Keran kotien energiaratkaisuiksi on suunnitteilla maalämpöä ja aurinkopaneeleita.

  Kestävän kehityksen Kera

  Alueen suunnittelun keskiössä on kestävä kehitys ja resurssiviisaus, joten Kerassa asuvan onkin helppoa pitää kiinni esimerkiksi nollan hiilibudjetista. Energiaratkaisuiksi on suunnitteilla maalämpöä ja aurinkopaneeleita. Myös rakentamisen kaikissa vaiheissa otetaan huomioon sekä ympäristön että asukkaiden kannalta parhaat ja kestävät ratkaisut.

 • Keran Halleista on muotoutunut elävä ja ainutlaatuinen kaupunkikulttuurin keskus.

  Keran Hallit tekevät tilaa

  Keran Hallit asettuivat logistiikkakeskuksen tiloihin vuonna 2020 ja sen jälkeen Halleista on muotoutunut elävä ja ainutlaatuinen kaupunkikulttuurin keskus. Halleilla on muun muassa pienpanimo, mehustamo, salaatinkasvattamo, härkäpapujalostamo sekä useita ravintoloita ja kahviloita. Vähitellen Keran Hallit tekevät tilaa alueen uusille asukkaille.

 • YIT Kodin palvelut

  Apu löytyy palvelutorilta

  YIT Kodin asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kera
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti