Kalustettu asunto - sisustettu YIT koti

Valmiiksi sisustettu, vastavalmistunut asunto on helppo ja huoleton vaihtoehto moneen erilaiseen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen. Siellä on kaikki valmiina kalusteista kattiloihin.

Kalustettu YIT Koti voi olla:
• sijoitusasunto
• kakkosasunto
• opiskelija-asunto
• työasunto

Lisäksi se sopii:
• niille, jotka eivät pidä pakkaamisesta ja sisustamisesta
• äkillisiin ja ennakoimattomiin elämänmuutoksiin

Astu ilman muuttokuormaa uuteen kotiin, jossa kaikki on valmiina – kalusteista kattiloihin!

Huoleton ja turvallinen

Valmiiksi sisustettu, vastavalmistunut asunto on helppo ja huoleton vaihtoehto moneen erilaiseen tarpeeseen ja elämäntilanteeseen. Siellä on kaikki valmiina kalusteista kattiloihin.

Sijoitusasuntona uusi kalustettu asunto on tyylikäs ja remonttivapaa, siksi myös tuottoisampi. Työ- tai opiskelija-asunnoksi hankitun huoneiston voi myöhemmin joko vuokrata tai myydä – luotettavan rakentajan asunnot säilyttävät arvonsa. YIT:n kalustetut asunnot ovat alle 38 neliön yksiöitä ja kaksioita. Suuremmat asuntokoot ovat toteutettavissa erillisen sopimuksen mukaan. 

– Sisustusarkkitehdin suunnittelemassa kodissa kalustekokonaisuudet on valittu asuntotyypin mukaan. Alan ammattilainen on miettinyt kaiken valmiiksi: valaisimet on asennettu kattoon, lakanat ovat vuoteessa ja pyyhkeet koukuissa. Näissä kodeissa käyttömukavuus on maksimissaan, lupaa kalustettujen asuntojen sisustussuunnittelusta vastaavan POF Groupin toimitusjohtaja Juhani Grönholm.

Maarit-kalustettu-koti.jpg Aloilleen asettumiseen tarvitaan vain henkilökohtaiset tavarat ja mieleistä täytettä jääkaappiin, kuvailee myyntipäällikkö Maarit Riihelä YIT Tampereen Asuntomyynnistä.

Elegia_OH_muuttovalmis_visu.jpg Visualisointikuva Tampereen Niemenrannan Elegian asuntoon A14 tulevasta kalustuksesta. Lue lisää yit.fi/tampereenelegia

 

Kaikki valmiina

YIT:n kalustettu asunto on täysin asumisvalmis – kalusteista kattiloihin. Valaisimet on asennettu kattoon, aterimet ovat keittiön laatikossa ja pyyhkeet ovatoukuissa. Kodin elektroniikka, kuten kahvinkeitin ja leivänpaahdin toimitetaan lisätilauksesta.

Etukäteen visualisoitu

Kalustettu asunto on nähtävissä yksityiskohtiaan myöten valmiina jo rakennusvaiheessa! Sisustustyyliä kuvaavan ideagallerian ja kalustetun pohjakuvan lisäksi ostaja näkee kalustetun asunnon visualisoituna 360-astetta pyörivän kuvan kautta.

Kalusteista kattiloihin käyttövalmis YIT koti

– Kalustettu asunto on hyvä lisä valikoimaamme. Osa asiakkaistamme haluaa olla mukana suunnitteluvaiheessa, osa haluaa avaimet muuttovalmiiseen kotiin. Heidän lisäkseen on ihmisiä, jotka haluavat valmiiksi kalustetun asunnon. Heitä varten valikoimassamme on käyttövalmis YIT Koti, kuvailee myyntipäällikkö Maarit Riihelä YIT:n Tampereen Asuntomyynnistä uutta palvelua.

 

Kiinnostuitko muuttovalmiista, kalustetusta kodista? 

Ensimmäiset valmiiksi kalustetut ja täysin sisustetut kodit on toteutettu Tampereella. Ota yhteys asuntomyyntiin ja kysy lisää! 

Uusi koti mielessä? YIT Kodeista löytyy sopivia koteja kaikkiin elämäntilanteisiin. Tutustu asuntoihimme »

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...