Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingin Kuninkaantammessa

Uusi kaupunginosa lähellä luontoa

Ilmeikäs pikkukaupunkimainen alue

Ilmeikäs pikkukaupunkimainen alue

Keskuspuiston upeat ulkoilumaastot

Keskuspuiston upeat ulkoilumaastot

Puistoalueet ja Palettilampi

Puistoalueet ja Palettilampi

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

  • Kuninkaantammen palvelut
    KUNINKAANTAMMESSA APU LÖYTYY PALVELUTORILTA

    Kuninkaantammen asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

  • Ensimmäiset YIT Kodit on rakennettu keskustakortteliin, tutustu Helsingin Talvitammen koteihin. Lisää viihtyisiä asuntoja tulee myös vehreälle Kuninkaantammenkalliolle. Ilmoittaudu asiakasrekisteriin ja saat ajantasaista tietoa ensimmäisten joukossa.

  • Kuninkaantammi on Helsingissä hulevesien hallinnan pilottialue. Sade- ja sulamisvesien hallinnalla pyritään mm. ehkäisemään rankkasateiden aiheuttamia tulvia ja haitallisten epäpuhtauksien valumista vesistöihin. Tämä näkyy alueella sadepuutarhoina, patoaltaina ja kosteikkoniittyinä.

    (lähde: Helsingin kaupunki)

  • Kuninkaantammesta on hyvät bussiyhteydet Hämeenlinnantieltä keskustaan, Paloheinän tunnelin kautta Itä-Helsinkiin ja Myyrmäkeen. Keskuspuiston ulkoilureittejä pitkin pääsee pyöräillen aina keskustaan saakka.

Video

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Kuninkaantammi
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

Helsingin Asuntomyynti, Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Kuninkaantammi
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Sulje
Lähetetään...