Tilasta palveluksi: maailman älykkäimmän rakennuksen ROI

Älykkäät rakennukset, kiinteistöteknologia ja siitä saatavan tiedon hyödyntäminen on päivänpolttava puheenaihe. Tulevaisuudessa älykkäät rakennukset koskettavat tavalla tai toisella kaikkia toimialoja. Ovatko älykkäät rakennukset teknologisine ratkaisuineen kalliita ja kannattaako niihin edes sijoittaa?

Olemme yhdessä Smart Building Certificationin kanssa toteuttaneet uuden julkaisun Tilasta palveluksi: maailman älykkäimmän rakennuksen ROI, jossa kerromme miten luoda älykäs, tulevaisuudenkestävä ja tuottava toimistokiinteistö.


Kiinteistösijoittajille suunnatussa julkaisussa kerromme, miten toteutimme maailman älykkäimmäksi valitun kiinteistön Workery+ Vallilan, miten kehitimme sen liiketoimintakonseptia ja miten toimialan muutokset ja vastuullisuustavoitteet vaikuttavat alaan.


Älykkäässä kiinteistössä suunnittelun, rakentamisen ja käytönaikainen sirpaleinen data voidaan yhdistää ja saada tuottamaan aidosti lisäarvoa kiinteistön omistajalle ja käyttäjille. Myös terveysturvalliset tilat kiinnostavat aiempaa enemmän.


Haluamme tehdä rakennuksista parempia, niin käyttäjille, omistajille kuin ympäristölle.

Lataa julkaisu

Tutustu myös näihin:

Lisää artikkeleita Workery+ Vallilasta

Lue lisää YIT:n älykkäistä rakennuksista