Älytoimisto

Älytoimisto

Millainen on älytoimisto?

Maailman älykkäimmän rakennuksen ROI

Rakentamisen ympäristövaikutukset ovat suuret. Samanaikaisesti etätyöstä on tulossa normi, joka laskee toimistojen käyttöastetta. Etenkin milleniaalit kaipaavat työltä ja työpaikalta joustavuutta, jonka seurauksena toimitilatarpeet muuttuvat. Ratkaisuja ilmaston lämpenemisen ehkäisemiseksi, sekä työtapojen muuttumisen tuomiin uusiin vaatimuksiin etsitään kuumeisesti.

Älykkäät rakennukset, kiinteistöteknologia ja siitä saatavan tiedon hyödyntäminen on päivänpolttava puheenaihe. Miten suunnittelun, rakentamisen ja käytönaikainen sirpaleinen data saadaan tuottamaan aidosti lisäarvoa kiinteistön omistajalle ja käyttäjille? Ovatko älykkäät rakennukset teknologisine ratkaisuineen kalliita ja kannattaako niihin edes sijoittaa? Kokosimme yhdessä Smart Building Certificationin kanssa ajatukset julkaisuun.

Lataa Tilasta palveluksi: Maailman älykkäimmän rakennuksen ROI -julkaisu ilmaiseksi sähköpostiisi!

Tilasta palveluksiMaailman älykkäimmän rakennuksen ROI -julkaisu tiivistää kätevästi yksien kansien väliin oppimamme älytoimistoista. Julkaisussa selitetään mihin sijoitetun pääoman tuottoaste (ROI) perustuu, ja miksi älykäs rakentaminen herättää huomiota maailmanlaajuisesti.