YIT Plussan palvelutori laajenee Jyväskylän Äijälänrantaan

YIT Kotien asukkailla Jyväskylän Äijälänrannassa on nyt mahdollisuus hankkia arkea helpottavia palveluita koteihinsa YIT Plussan palvelutorilta.

YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla YIT Kotien asukkaat pysyvät ajan tasalla oman kotinsa ja taloyhtiönsä asioista. YIT Plussassa sijaitsevalla palvelutorille taas on koottu kaikki YIT:n tarjoamat, asumista sekä arkea helpottavat palvelut.

”Tutkimustemme mukaan ihmiset arvostavat yhä enemmän asumisen helppoutta ja vaivattomuutta, joten meille on tärkeää tehdä asukkaidemme arjesta sujuvaa. Palveluiden kysyntä on myös noussut selkeästi viime vuosina”, kertoo YIT:n Asumisen palvelut -kehitysohjelman vetäjä Pekka Helin.

Palvelutorin sisältö vaihtelee aluekohtaisesti. Jyväskylässä tarjolla on muun muassa muuttoapua, kotisiivousta, ikkunoiden pesua, lastenhoitoa, lemmikkien ulkoilutusta, omaishoitajien lomitusta, kotisairaanhoitoa sekä ruuan valmistusta. Palveluita tuottavat alueellisesti vahvat kumppanit, joille hyvä asiakaskokemus on tärkeää. Jyväskylässä YIT:n kumppanina toimii Vetrea kotipalvelut.

Palvelutorin pilotointi aloitettiin keväällä 2018 Helsingin Vallilan Konepajalta. Palvelutorin tarjontaa avataan vaiheittain muiden YIT Kotien asukkaille ympäri Suomea. Tällä hetkellä palvelutori on Konepajan lisäksi käytössä esimerkiksi Vantaan Valon korttelissa. Seuraavaksi palvelutori on laajenemassa pääkaupunkiseudun sekä Jyväskylän lisäksi Turkuun.

Jyväskylän Äijälänranta on uusi, omaleimainen asuinalue, joka sijaitsee Jyväsjärven rannalla, vastapäätä Lutakon kaupunginosaa.

”Olemme iloisia voidessamme tarjota sujuvampaa arkea nyt myös Jyväskylän YIT Kotien asukkaille. Palvelutori säästää asiakkailtamme etsimisen vaivan tuomalla arjen palvelut helposti kaikenikäisten asukkaiden ulottuville, luotettavan palveluntarjoajan kautta”, kertoo aluejohtaja Mikko Räty YIT:ltä.

”Jyväskylän seudulla arjen helpotusta asiakaskoteihin tuo moniammatillinen tiimimme: siivoojat, kodinhuoltajat, kotitalonmiehet, lastenhoitajat sekä lähihoitajat ja sairaanhoitajat. Laaja palvelutarjontamme takaa sen, että asiakkaalla on mahdollisuus saada hyvin monipuoliset palvelut kotiinsa samalta yritykseltä. Osoituksena palveluidemme laatutasosta annamme asiakkaille laatutakuun: jos asiakas on tyytymätön palveluumme, korjaamme puutteet,” Vetrean kotipalveluiden liiketoimintajohtaja Pirjo Kettunen toteaa.

Lisätietoja:
YIT Plussasta