Tikkurilan Valon kortteli

Tikkurilan tyylikäs maamerkki

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Tikkurilan Valon korttelin palvelut
  VALON KORTTELISSA APU LÖYTYY PALVELUTORILTA

  Valon korttelin asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

 • Tikkurilan Valon korttelin kodit
  Nauti kodistasi ja huikeista maisemista

  Valon kortteli koostuu neljästä modernista asuintalosta: 16-kerroksisesta tornitalosta ja kolmesta 7-kerroksisesta kerrostalosta. Tyylikkäällä arkkitehtuurillaan kortteli toivottaa tulijat tervetulleeksi uuden vuosituhannen Tikkurilaan. Kodeissa on toimivat pohjaratkaisut ja useissa kodeissa, myös yksiöissä, on tilava parveke. 

  Lue lisää

  Valon korttelin uusien YIT Kotien valikoimassa on runsaasti erilaisia kokovaihtoehtoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Ylimpien kerrosten kodeissa bonuksena ovat hienot maisemat – tornitalossa ne ovat suorastaan huikeat.

 • Tikkurilan Valon korttelin asunnot
  Valoisalla oleskelupihalla viihdytään

  Viihtyisän Valon korttelin korkeimmasta talosta eli Vantaan Sarastuksesta tulee Tikkurilan uusi valovoimainen maamerkki. Edustava tornitalo sijaitsee keskeisellä paikalla alueen sisääntuloväylän vieressä. Sarastuksen julkisivu elää vuodenajan ja vuorokauden ajan mukaan: Ilta-aikaan valaistu julkisivu on näyttävä valoteos ja aamulla se kerää päivän ensimmäiset auringonsäteet.

  Lue lisää

  Valon kortteli on viihtyisä, sillä talojen, pihan ja katualueiden valaistus vuorottelee kauniisti luonnonvalon kanssa. Korttelin suojaisa sisäpiha suunnitellaan asukkaiden viihtyisäksi oleskelutilaksi. Vehreälle ja valoisalle pihalle tulee muun muassa oleskeluryhmiä ja tekemistä eri-ikäisille. 

 • Tikkurilan Valon korttelin sijainti
  Sijainti on Vantaan parhaita

  Valon kortteli on keskellä Tikkurilan monipuolisia palveluita. Lähellä oleva uusi asemakeskus ja sitä ympäröivä alue sisältävät kaikki tarpeelliset lähipalvelut. Uusi toimisto- ja liikekeskus Dixi on asemakeskuksen yhteydessä ja koulut, Laurean ammattikorkeakoulu, terveyspalvelut, kirjasto, harrastus- ja ulkoilupaikat ovat kaikki lyhyen matkan päässä.

  Lue lisää

  Tikkurilassa et välttämättä tarvitse omaa autoa lainkaan sillä rautatieasema ja bussiterminaali ovat naapurissa. Juna-asemalta pääset Helsingin keskustaan ja lentokentälle alle vartissa. Matka taittuu sujuvasti myös muualle Suomeen.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Valon kortteli
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki