Tikkurilan näköalapaikka - Dixi III

Dixi III - virkistäydy toimistolla!

Toimisto- ja liikekeskus Dixi Tikkurilassa on Vantaan julkisen liikenteen keskipiste ja kohtaamispaikka lukuisine ravintoloineen ja palveluineen. Nyt rakennettavassa kolmannessa ja viimeisessä vaiheessa Dixiin valmistuu  n. 6 260 m² toimitilaa yhdeksään kerrokseen. Ensimmäiseen kerrokseen sijoittuu ravintola- ja aulapalvelut ja muihin kerroksiin viihtyisää toimistotilaa Tikkurilan parhailla näkymillä. Liikenneyhteydet ovat pääradan, Kehä III:n ja lentokentän läheisyyden ansiosta ylivoimaiset.

Aiemmissa vaiheissa Dixiin on valmistunut jo 26 000 m² toimitilaa ja kaikki tarvittavat palvelut löytyvät viereisestä Dixin liikekeskuksesta seinän takaa. Nyt käynnistyy loppuhuipennus  - ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä yrityksellesi parhaiten toimivat tilat!

Galleria

Dixi sijaitsee Tikkurilan uudistuneessa keskustassa

Uudistuva keskusta

Tikkurila on kokenut muodonmuutoksen viime vuosina. Toimisto- ja liikekeskus Dixin lisäksi Tikkurilan kaupunkikuvaa on muuttanut mm. uusi keskuskortteli ja arkkitehtuurisesti näyttävä Tikkurilan kirkko. Dixin lähikorttelien kehitys jatkuu vielä tulevina vuosina, mm. Dixi III:n edustalla oleva Carl Albert Edelfeldtin aukio uudistetaan täydellisesti. Tikkurilan jokirannan aluetta uudistetaan virkistys- ja viheralueeksi. Vantaalle on myös suunnitteilla raitiotie, joka kulkisi Hakunilasta Tikkurilan kautta Aviapolikseen ja lentoasemalle.

Dixi on hyvien liikenneyhteyksien varrella

Ylivoimaisen saavutettava

Saavutettavuudeltaan Tikkurila on ylivoimainen. Kaikki lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Tikkurilan rautatieasemalla, joka on yksi Suomen vilkkaimmista asemista. Lentoasemalle on vain vartin junamatka ja Dixin bussiterminaalista liikennöi useita linjoja ympäri pääkaupunkiseutua. Tikkurila on helposti saavutettavissa Kehä III:a, Tuusulanväylää ja Lahdenväylää pitkin. Myös kaupunkipyörät ovat kaikkien käytettävissä. Lisäksi Vantaan ratikan tulevat pysäkit sijoittuvat myös Dixin välittömään läheisyyteen. Vantaan ratikan liikennöinti alkaa näillä näkymin vuonna 2029.

Dixissä palvelut ovat kiven heiton päässä

Arkea sujuvoittavat palvelut

Dixin liikekeskuksessa palvelee tällä hetkellä noin 30 liikettä. Toimiston vierestä löydät mm. lukuisat ravintolat ja kahvilat, päivittäistavarakaupat, Terveystalon, kampaamot, optikon, pesulan ja kuntosalit. Hyvät kulkuyhteydet varmistavat nopean liikkumisen esimerkiksi Helsingin keskustaan, jonne pääsee junalla noin 10-15 minuutissa.

Pohjapiirrokset

Tikkurilan näköalapaikalla

Määränpää:

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä toimitila-asiantuntijoihimme ja katsotaan yhdessä yrityksellesi paras toimitilaratkaisu.

Yhteydenottolomake