Viiden koulun ja kolmen päiväkodin kokonaisuus, Espoo

Rakennamme viiden vuoden aikana useiden koulujen ja päiväkotien kokonaisuuden ja tulemme huolehtimaan niiden ylläpidosta 20 vuoden ajan.

Rakennamme Nauriskasken, Kuitinmäen, Kilon ja Pohjois-Tapiolan koulujen, Perkkaan koulun ja nuorisotilan sekä Perkkaan, Nöykkiönniityn ja Kilon päiväkodit. Lisäksi huolehdimme niiden ylläpidosta 20 vuoden palvelujakson ajan.

Hanke toteutetaan PPP-mallilla (Public Private Partnership), jossa palveluntuottaja vastaa hankkeen rahoituksesta, suunnittelusta, rakentamisesta sekä ylläpidosta 20 vuoden ajan. Osapuolina ovat YIT:n ja Meridiam Investments II:n muodostama projektiyhtiö Kumppanuuskoulut Oy sekä Espoon kaupunki.

”PPP-hankkeella tavoitellaan aiempaa tehokkaampaa tilankäyttöä kaupungin kouluissa ja päiväkodeissa ja sitä kautta uudenlaista kustannustehokkuutta. Esimerkiksi koulujen tilatehokkuutta on saatu merkittävästi parannettua toiminnallisuudesta tinkimättä”, toteaa Espoon teknisen toimen johtaja Olli Isotalo.

Kohteisiin valmistuu tilat lähes 3 900 lapselle ja rakennettava bruttoala on yhteensä noin 45 000 m2.

Nauriskasken, Perkkaan ja Pohjois-Tapiolan koulut, sekä Nöykkiönniityn päiväkoti valmistuivat kesällä 2022. Loput kohteet avaavat ovensa vuosien 2023-2024 aikana.


Lue lisää hankkeen sivulta

Ota yhteyttä 

HAE TÖIHIN HANKKEISIIMME

Tiedot

Projektin nimi
Espoon kumppanuuskoulut
Asiakas
Espoon kaupunki
Kaupunki
Espoo
Maa
Suomi
Valmistumisvuosi
2024
Projektin status
Rakenteilla
Liiketoiminto
Toimitilat

Linkit