{ event: "mainDatalayer", gtm: {uniqueEventId: 1}, business: "Business Premises", pageType: "StandardContent", site: "YIT.FI", language: "fi", city: "N/A", area: "N/A", subarea: "N/A", project: "N/A" }
  • Remonttikohteet

    Remonttikohteet

Toteutamme taloyhtiöiden vaativatkin remontit kokemuksella ja ammattitaidolla. Vahvuuksiamme ovat projektinhallinta, asukaslähtöinen toimintatapa sekä sitoutunut ja palveleva henkilökunta. Nämä näkyvät toiminnassamme myös asiakkaidemme mielestä.

Viimeisimmät remonttikohteemme kartalla

Määränpää:

Asiakkailtamme kuultua

Päävalvoja Matti Kiukas, As. Oy Runeberginkatu 65

Putkiremonttimme sujui erittäin hyvin; aikataulu ja budjetti pitivät. Työnjohto, työntekijät ja asiakaspalveluvastaavat olivat hienosti asiakkaiden tukena, ja palveluasenne oli esimerkillinen. Putkiremonttimme sujui erittäin hyvin; aikataulu ja budjetti pitivät.

Hallituksen puheenjohtaja Pauli Valtia, As. Oy Keijukaistenpolku 6

Linjasaneeraus lisätöineen onnistui erinomaisesti yhteistyössä urakoitsijan kanssa. Erityisesti projektiorganisaation henkilökemia toimi loistavasti ja sovituista asioista pidettiin kiinni. Tiedotus oli toimivaa. Aikataulussa pysyttiin, ja asukkaat pääsivät muuttamaan koteihinsa jopa etuajassa. Erityisesti mieleen jäivät osaavat putki- ja sähköasentajat.

Projektinjohtaja Antti Mikkonen, As. Oy Keijukaistenpolku 6

Työt tehtiin laadukkaasti sopimuksen mukaisessa aikataulussa ja yhteistyö oli helppoa ja mutkatonta. YIT Talon Tekniikan vahvuutena oli hyvä ongelmien ratkaisukyky.

Isännöitsijä Sami Rajala, As. Oy Neitsytpolku 6

Putkiremontti onnistui oikein hyvin, ja yhteistyö ja vuorovaikutus YIT Talon Tekniikan henkilöiden kanssa oli toimivaa. Suosittelen YIT Talon Tekniikkaa urakoitsijaksi.

Projektinjohtaja Juha Salomäki, As. Oy Neitsytpolku 6

Olin erittäin tyytyväinen YIT Talon Tekniikan suoritukseen. Putkiremontin aikana yhteistyö oli oikein hyvää. Huolimatta urakkasisällön muutoksesta kesken remontin, homma hoidettiin hienosi valmiiksi.

 

Kiinnostuitko?