Merimerkit

Merimerkit

Merimerkkien asennus ammattitaidolla

Merimerkit ovat vesiliikenteen ohjaamiseen ja navigointiin käytettäviä merkkejä, jotka rakennetaan veteen tai veden läheisyyteen maalle. Merimerkit voivat olla kiinteitä tai kelluvia, valaistuja tai valaisemattomia. Yleensä merimerkeissä on heijastimet näkyvyyden parantamiseksi pimeällä.

Kiinteät merimerkit voidaan asentaa paalutuksen tavoin lyömällä ne kantavaan pohjaan tai kallioon asti tai asentamalla ne louhittuun kallioreikään. Merimerkit voidaan perustaa myös betonikasuuniin. Perustustapa valitaan syvyyden ja pohjan maaperän mukaan.

Kelluvat merimerkit ankkuroidaan pohjaan, jolloin ankkurikettinki voi olla kireä tai löysä. Kireä ankkurikettinki ei salli merimerkin liikkumista ankkurointipisteen ympärillä, kun taas löysä ankkurointi sallii vapaan kellunnan.

Kohteet
•  Merimerkkien rakentaminen
  •  Vesiväylien ohjaus
  •  Merenkulun turvaaminen
  •  Satamat ja venesatamat
•  Vanhojen merimerkkien korjaus ja kunnostus

OTA YHTEYTTÄ INFRAAN

Yhteystiedot-sivulta löydät Infrapalveluiden vastuuhenkilöiden yhteystiedot. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön tai muun kysymyksen, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi. Muistathan, että YIT on myynyt Pohjoismaiden päällystys- ja kiviainesliiketoiminnat Peabille.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Lähetetään...