Pysäköintiratkaisut

Kehitämme innovatiivisia pysäköintiratkaisuja maan alle ja päälle. Toteutamme monipuolisia pysäköintitiloja asiakkaan tarpeen mukaan. Tunnemme nykyiset ja tulevaisuuden vaihtoehdot niin rakennettuihin kiinteistöihin kuin rakentamattomaankin ympäristöön. Pysäköintiratkaisut ovat aina yksilöllisiä ja ne on suunniteltava tarpeen ja käytössä olevan tilan mukaan. Olemme toteuttaneet useita mittavia ja logistisesti haastavia hankkeita. Keskitymme aina hankkeen jatkuvuuteen, toimivuuden turvaamiseen ja kokonaisuuden hallintaan. Pidämme tinkimättömästi kiinni laadusta ja aikataulusta. Mallinnuksen avulla suunnitteluratkaisu voidaan havainnollistaa jo suunnitteluvaiheessa, mikä mahdollistaa yksityiskohtien hiomisen sopiviksi ajoissa.

Maanalaisessa rakentamisessa yhdistyvät infra- ja talonrakentamisen kattava osaamisemme. Kokemuksemme vaativien kalliopysäköintilaitosten rakentajana ulottuu 1970-luvulle. Keskusta-alueiden tiivistäminen ja liityntäpysäköintitarpeet asettavat uusia vaatimuksia myös pysäköinnin järjestämiselle. Pysäköintiratkaisut on toteutettava turvallisuus, käyttömukavuus ja liikenteen sujuvuus huomioiden.

Jälkijännitetyt paikallaanvalurakenteet

Jälkijännitetyillä paikallaan valetuilla betonirakenteilla saavutamme avarat ja väljät pysäköintitilat, joissa pilariväliä voidaan pidentää jopa 17 metriin. Paikallaan valetut rakenteet ovat halkeamattomia, vesitiiviitä ja pitkäikäisiä. Samalla rakenteista saadaan hoikempia ja materiaalimäärien pienentyessä saadaan aikaan myös kustannussäästöjä. Lue lisää jännitystyöstä.

OTA YHTEYTTÄ INFRAAN

Yhteystiedot-sivulta löydät Infrapalveluiden vastuuhenkilöiden yhteystiedot. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön tai muun kysymyksen, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

     Yhteystiedot     

Yhteydenottolomake

Kuvailethan asiasi tarkasti. Voit myös lähettää suoraan viestiä infra@yit.fi.

Toimiala
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Sulje
Lähetetään...