Paikalliset sivut:
YIT Group

Pysäköintiratkaisut

Keskusta-alueiden tiivistäminen ja liityntäpysäköintitarpeet asettavat uusia vaatimuksia myös pysäköinnin järjestämiselle. Pysäköintiratkaisut on toteutettava turvallisuus, käyttömukavuus ja liikenteen sujuvuus huomioiden.

Kehitämme innovatiivisia pysäköintiratkaisuja ja toteutamme monipuolisia pysäköintitiloja asiakkaan tarpeen mukaan. Tunnemme nykyiset ja tulevaisuuden vaihtoehdot niin rakennettuihin kiinteistöihin kuin rakentamattomaankin ympäristöön. Pysäköintiratkaisut ovat aina yksilöllisiä ja ne on suunniteltava tarpeen ja käytössä olevan tilan mukaan. Mallinnuksen avulla suunnitteluratkaisu voidaan havainnollistaa jo suunnitteluvaiheessa, mikä mahdollistaa yksityiskohtien hiomisen sopiviksi ajoissa.

Jälkijännitetyt paikallaanvalurakenteet

Jälkijännitetyillä paikallaan valetuilla betonirakenteilla saavutamme avarat ja väljät pysäköintitilat, joissa pilariväliä voidaan pidentää jopa 17 metriin. Paikallaan valetut rakenteet ovat halkeamattomia, vesitiiviitä ja pitkäikäisiä. Samalla rakenteista saadaan hoikempia ja materiaalimäärien pienentyessä saadaan aikaan myös kustannussäästöjä.

 

TOIMISTOTILOJEN PYSÄKÖINTIRATKAISUT


Saavatko vain ensimmäiset työpaikalle tulijat pysäköintipaikan toimiston hallista muiden etsiessä tyhjää ruutua kadun varresta? Kuuluuko henkilöstön työpäivään kahden tunnin välein tapahtuva pysäköintikiekon rullausretki?

Kun käytössä olevaa tilaa on rajoitetusti ja tonttimaa on kallista, tarvitaan innovatiivisia ratkaisuja. Tällainen voi olla tilaa tehokkaasti hyödyntävä koneellinen pysäköintijärjestelmä, jossa autot siirtyvät tiiviiseen säilytykseen pysäköintikoneiston avulla.

KAUPPAPAIKKOJEN PYSÄKÖINTIRATKAISUT


Meneekö asiakkaillasi liikaa aikaa autopaikan etsimiseen? Onko halli ruuhkainen, vaikka tyhjää pysäköintitilaa löytyisi?

Sujuva asiakasliikenne ja toimiva logistiikka ovat kaupan tärkeimpiä menestystekijöitä. Kun pysäköintitilat ovat avaria ja selkeitä, oikein mitoitettuja ja sijoitettuja, asiakkaan ostokokemus saa positiivisen alun jo heti pysäköinnistä alkaen. Olemme toteuttaneet useita erilaisia ratkaisuja kaupan vaativiin tarpeisiin uusien pysäköintilaitosten rakentamisesta vanhojen uudistamiseen.

ASUMISEN PYSÄKÖINTIRATKAISUT


Onko taloyhtiösi pysäköintipaikoille useamman vuoden jono? Kaivatko autosi kadunvarrelta lumihangesta talvisin?

Asukaspysäköinnin suunnittelussa lähtökohtanamme on luotettavan, turvallisen ja käyttökokemukseltaan miellyttävän ratkaisun löytäminen. Esimerkiksi korttelipysäköintiratkaisussa autopaikat sijoitetaan kiinteistön sisäpihakannen alle. Tilankäytön tehokkuutta ja pysäköinnin vaivattomuutta voidaan lisätä automaattisen pysäköintilaitoksen avulla. Voimme tarvittaessa etsiä myös erilaisia toteutus- ja rahoitusvaihtoehtoja esimerkiksi yhdistämällä naapuriyhtiöiden ja lähialueiden yritysten pysäköintitarpeet.

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi.

Toimiala
Aihe
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Sulje
Lähetetään...