Paikalliset sivut:
YIT Group

Pysäköintiratkaisut

Keskusta-alueiden tiivistäminen ja liityntäpysäköintitarpeet asettavat uusia vaatimuksia myös pysäköinnin järjestämiselle. Pysäköintiratkaisut on toteutettava turvallisuus, käyttömukavuus ja liikenteen sujuvuus huomioiden.

Kehitämme innovatiivisia pysäköintiratkaisuja ja toteutamme monipuolisia pysäköintitiloja asiakkaan tarpeen mukaan. Tunnemme nykyiset ja tulevaisuuden vaihtoehdot niin rakennettuihin kiinteistöihin kuin rakentamattomaankin ympäristöön. Pysäköintiratkaisut ovat aina yksilöllisiä ja ne on suunniteltava tarpeen ja käytössä olevan tilan mukaan. Mallinnuksen avulla suunnitteluratkaisu voidaan havainnollistaa jo suunnitteluvaiheessa, mikä mahdollistaa yksityiskohtien hiomisen sopiviksi ajoissa.

Jälkijännitetyt paikallaanvalurakenteet

Jälkijännitetyillä paikallaan valetuilla betonirakenteilla saavutamme avarat ja väljät pysäköintitilat, joissa pilariväliä voidaan pidentää jopa 17 metriin. Paikallaan valetut rakenteet ovat halkeamattomia, vesitiiviitä ja pitkäikäisiä. Samalla rakenteista saadaan hoikempia ja materiaalimäärien pienentyessä saadaan aikaan myös kustannussäästöjä.

 

Yhteydenottolomake

Kuvaile tarpeesi mahdollisimman tarkasti viestikenttään, jotta viestisi ohjautuu oikealle henkilölle. Voit myös lähettää suoraan viestiä osoitteeseen infra@yit.fi.

Toimiala
Aihe
Toivon yhteydenottoa
Sulje
Sulje
Lähetetään...