Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Niemenrannassa

Rantaelämää kaupunkikodissa

Esittelyssä pian

Uusia koteja ainutlaatuisessa miljöössä

Niemenranta sijaitsee keskustan länsipuolella Lielahden tuntumassa. Alueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa ja tulevaisuudessa Niemenranta tarjoaa viihtyisän asuinpaikan noin 4000 tamperelaiselle. Niemenrannan keskellä sijaitseva perinteikäs kartanomiljöö antaa alueelle juuret. Alueen tunnetuin maamerkki on kartanon näyttävä, kaksitorninen navetta. Viimeisenä rakennettavasta itäisestä Niemenrannasta avautuu näkymä Näsijärven avaralle ulapalle. Venesatama, ulkoilijoiden rantaraitti laitureineen ja uimarannat kuvioivat aluetta, jossa tulevaisuudessa nautitaan asumisesta moderneissa maisemakodeissa.

Puistot, rantareitit ja upea järvimaisema

Niemenrannan ja lähimaastojen ulkoilureitit palvelevat sekä aktiivikuntoilijoita että luonnonystäviä. Rantamaisemat houkuttelevat liikkumaan ja omalta kotioveltasi on lyhyt matka luontoon nauttimaan. Niemenrannan rantoja kiertää rantaraitti, joka on niin koiranulkoiluttajien kuin juoksijoiden suosiossa. Puistoalueet houkuttelevat piknikille ja pelaamaan. Näsijärven rannassa on oma pienvenesatama, josta veneilijälle avautuu koko upea vesistö.

Fillarilla, julkisilla, pian myös ratikalla

Niemenrantalaisena matkustat helposti, mukavasti ja edullisesti töihin, kouluun ja harrastuksiin. Pyöräilyreitit tuovat Niemenrantaan joutuisasti ja kevyen liikenteen verkosto kehittyy koko ajan. Kattava bussiliikenne palvelee lähes vuorokauden ympäri. Lähivuosina matka keskustasta Niemenrantaan taittuu kätevästi ratikalla. Tulevan raitiotien linjaus kulkee Federleynkatua alueen läpi.

Palvelut lähellä, arkisuus kaukana

Läheinen Lielahtikeskus tarjoaa sinulle Tampereen suurimman valikoiman kauppoja päivittäisiin ostoksiin: ruokaan, kodin sisustukseen, elektroniikkaan, autoiluun ja vapaa-aikaan. Uudessa keskuksessa ovat myös Lielahden terveysasema ja hammashoitola sekä neuvola, kotihoidon tukikohta, ikäihmisten päivä- ja palvelukeskus sekä kirjasto. Niemenrannan uusi, viihtyisä päiväkoti sijoittuu vanhan Niemen kartanon talouskeskuksen tuntumaan. Niemenrannan päiväkodin monipuolinen leikkiympäristö lähimetsineen ja kenttineen luo lapsille hienot retkeily- ja liikuntamahdollisuudet. Lähimmät koulut ovat Lentävänniemessä ja Lielahdessa.

Videot

Kartta ja palvelut

Kysy Pertiltä millaista on asua Niemenrannassa

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Niemenranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti, Tampere
Hatanpään valtatie 11, 1 krs., 33100 Tampere

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti, Tampere
Hatanpään valtatie 11, 1 krs., 33100 Tampere

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Niemenranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...