Paikalliset sivut:
YIT Group

Myytävät asunnot ja uudiskohteet Tampereen Niemenrannassa

Uusien YIT Kotien ranta

Niemenranta tarjoaa avarat luontomaisemat ja viihtyisät, nykyaikaiset kodit noin 4000 tamperelaiselle. Niemenrannassa puuhastellaan kesävehreillä pihoilla, nautitaan Näsijärven rannoista raitteineen ja venesatamineen sekä puistoalueiden ulkoilumahdollisuuksista.

Alue ja palvelut

 • UUSIA KOTEJA PERINTEIKKÄÄSSÄ MILJÖÖSSÄ

  Tampereen uusin kaupunginosa Niemenranta sijaitsee Tampereen keskustan länsipuolella Lielahden tuntumassa, noin kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja kilometrin päässä Lielahdesta. 

  Niemenrannan keskellä sijaitseva perinteikäs kartanomiljöö antaa alueelle juuret, jotka ulottuvat kauas menneisyyteen. Uudet asunnot sulautuvat maisemaan, jossa aikaisemmat sukupolvet ovat viihtyneet jo vuosisatoja sitten. Alueen tunnetuin maamerkki on kartanon näyttävä, kaksitorninen navetta.

  Viimeisenä rakennettavasta itäisestä Niemenrannasta avautuu näkymä Näsijärven avaralle ulapalle. Venesatama, ulkoilijoiden rantaraitti laitureineen ja uimarannat kuvioivat aluetta, jossa tulevaisuudessa nautitaan asumisesta moderneissa maisemakodeissa. Uudet asunnot tarjoavat avaria näkymiä isoille pihoille ja Näsijärven suuntaan.

 • Niemenrantaan helposti julkisilla

  Niemenrantalaisena matkustat helposti, mukavasti ja edullisesti töihin, kouluun ja harrastuksiin. Alueen asemakaava on suunniteltu joukkoliikenteelle myönteiseksi. Kattava bussiliikenne palvelee lähes vuorokauden ympäri. Federleynkadulle tullaan tekemään varaus kaupunkiraitiovaunulle.

  Niemenrannan ja lähimaastojen ulkoilureitit palvelevat niin aktiivikuntoilijoita kuin luonnonystäviä. Rantamaisemat houkuttelevat liikkumaan ja omalta kotioveltasi on lyhyt matka luontoon nauttimaan. Pyöräilyreitit tuovat Niemenrantaan joutuisasti ja kevyen liikenteen verkosto kehittyy koko ajan.

 • Koulut ja ostosmahdollisuudet lähellä

  Läheinen Lielahtikeskus tarjoaa sinulle Tampereen suurimman valikoiman kauppoja päivittäisiin ostoksiin. Uuteen keskukseen muuttavat myös Lielahden terveysasema ja hammashoitola sekä neuvola, kotihoidon tukikohta, ikäihmisten päivä- ja palvelukeskus sekä kirjasto. Lielahteen on vastikään valmistunut myös kaksi suurta markettia, Prisma ja Citymarket.

  Niemenrannan uusi päiväkoti sijoittuu vanhan Niemen kartanon talouskeskuksen tuntumaan. Monipuolinen leikkiympäristö lähimetsineen ja kenttineen luo hienot liikuntamahdollisuudet. Niemenrannassa toimivat Lentävänniemen koulu ja Lielahden yhtenäiskoulut. 

  Lue lisää päivähoidosta

  Lue lisää perusopetuksesta

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Niemenranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse

YIT Asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti, Tampere
Hatanpään valtatie 11, 1 krs., 33100 Tampere

yIT asuntomyynti

Tampereen Asuntomyynti, Tampere
Hatanpään valtatie 11, 1 krs., 33100 Tampere

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Niemenranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...