Uudiskohteet ja myytävät asunnot Turussa

Turun uudet asunnot

Nyt meihin kannattaa ottaa yhteyttä – neuvotellaan sinulle sopiva asuntokauppa!

Turku on arvokas yliopistokaupunki, jonka keskustaa halkoo Aurajoki. Asuntorakentaminen on vilkasta ja YIT:n uudet myytävät asunnot Turussa sijaitsevat erinomaisilla paikoilla. Suomen suurimpiin kuuluvassa kaupungissa on erittäin monipuolinen palvelutarjonta koulutuksesta terveyteen ja hyvinvoinnista harrastuksiin!

Katso myös Turun lähialueiden uudet myynnissä olevat asunnot, kuten myytävät asunnot Naantalissa, myytävät asunnot Raisiossa ja myytävät asunnot Kaarinassa.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Lue lisää Turusta

Rakennamme Turkuun, Suomen vanhimpaan kaupunkiin, uusia asuintaloja aivan keskustan tuntumaan sekä hyvien liikenneyhteyksien päähän kaupungin vilskeestä. Turun uudiskohteet rakentuvat ympäristöihin, joissa historia on vahvasti läsnä hienolla tavalla ja osana arkea satojen vuosien aikakerrostumana.


Fabriikki on Logomon naapurissa

VR:n vanhan konepaja-alueen rytmi on muuttunut lähivuosina letkeäksi urbaanielämäksi. Fabriikin uusi asuinalue sijaitsee aivan keskustan kupeessa VR:n ratapihan, Aninkaistensillan ja Köydenpunojankadun rajaamalla alueella.

Myytävät asunnot Fabriikissa sijaitsevat erinomaisella paikalla ja ovat hyvin varusteltuja. Uniikista paikasta pääset kävellen kaikkiin palveluihin tai voit käyttää loistavia julkisia liikenneyhteyksiä.

Pääskyvuorenrinteessä luonto alkaa takapihalta

Upeaan kallioiseen metsämaastoon rakentuu uusi luonnonläheinen Pääskyvuoren alue, jonka maamerkkinä on linkkitorni. Lähes vierestä alkavat suositut ulkoilumaastot, kuten Jaaninoja kunnostettuine rantapenkereineen ja kävelypolkuineen.

Myytävät asunnot Pääskyvuorenrinteessä sijaitsevat kävelyetäisyydellä Itäharjun Prisman kauppakeskittymästä. Omalla autolla tai julkisilla pääsee näppärästi vaikkapa Skanssin kauppakeskukseen, Turun keskustaan tai Kupittaalle, josta voi hypätä suoraan Helsinkiin menevään Pendolinoon.

Raunistula lepää keskustan ja joenvarsipuiston kyljessä

Raunistulan asuinalue on lähellä kaikkea: ydinkeskustan palveluita, Aurajokea ja luontoa. Turun keskustaan pääsee kävellen muutamassa minuutissa asuinalueen läpi kulkevaa maisemapolkua pitkin. Raunistulan valoisat kerrostalokodit sijaitsevat puiston laidalla ja viehättävät pientalot idyllisen puutaloalueen sydämessä.

Suosittu Nummi – palveluiden lähellä, yhteyksien äärellä

Nummen viehättävä asuinalue sijaitsee Turun yliopistollisen keskussairaalan vieressä lähellä muitakin yliopiston rakennuksia. Kaikki palvelut ruokakaupoista terveyskeskukseen ovat kävelyetäisyydellä ja bussilla huristat keskustaan hetkessä. Jokirannan ulkoilureitit lähtevät lähes kotipihalta ja Kupittaan urheilupuisto sekä juna-asema ovat noin kilometrin päässä.

Jokirannassa kohtaavat historia ja nykyaika

Turun ainutlaatuinen ilme muodostuu keskustaa halkovasta Aurajoesta sekä arvokkaista kulttuurihistoriallista rakennuksista, kuten Turun linna ja Tuomiokirkko. Puistoistaan tunnetussa kaupungissa toimii kolme yliopistoa ja neljä ammattikorkeakoulua. Kaupunki on yksi Suomen suurimmista, ja siksipä palvelutarjonta sekä harrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset.

Sijainti

Turku on helposti tavoitettavissa kaikilla eri tavoilla: laivalla, lentokoneella, junalla ja autolla. Tampereelle ja Helsinkiin matkaa bussilla ja junalla parissa tunnissa. Myös kaupungin omat sisäiset joukkoliikenneyhteydet ovat hyvät ja pyörällä pääsee näppärästi moneen paikkaan. Aurajoen yli toisel puolel jokkee pääsee paitsi siltoja pitkin myös Förillä. 

Turun saaristo

Monipuolisen kulttuuritarjonnan lisäksi Saaristomeren rannalla sijaitseva Turku on merkittävä kaupallinen satamakaupunki, josta matkustajalautat lähtevät tiheästi Maarianhaminaan sekä Tukholmaan. Kaupungin merialue ulottuu lännessä Airiston selälle. Alueen laajaan saaristoon kuuluu noin 20 000 saarta ja luotoa. Kaunis saaristo ulottuu aina Turun edustalta Ahvenanmaalle, ja alueen suurimmat saaret ovat Hirvensalo, Ruissalo, Satava ja Kakskerta.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Turku
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Turun Asuntomyynti
Lemminkäisenkatu 59, 20520 Turku
*) 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista