Myytävät asunnot Pääskyvuorenrinteessä

Uusi asuinalue Pääskyvuorenrinteeseen

Upeat ulkoilumaastot
Upeat ulkoilumaastot
Nopeat yhteydet keskustaan
Nopeat yhteydet keskustaan
Itäharjun palvelut lähellä
Itäharjun palvelut lähellä

Esittelyssä pian

Katso muut Turun asuinalueet ja tutustu Turun myytäviin asuntoihin!

Tutustu alueeseen

 • Kotipesä metsän ja palveluiden välissä

  Pääskyvuorenrinteen kolmen taloyhtiön modernit kerrostalokodit sijaitsevat upeassa kallioisessa metsämaastossa, maamerkkinä toimivan linkkitornin juurella. 

 • Pihana monien mahdollisuuksien metsä

  Jaaninojan ympäristö on suosittu ulkoilualue. Uusista YIT Kodeista on askel lenkkipoluille ja metsään sienestämään, marjastamaan tai maastopyöräilemään. Vieressä on valaistu kuntorata, jossa on talvisin hiihtolatu. Kuralan Kylämäen kulttuuri- ja virkistysalueelle on kävelymatka.

 • Linkkitornin juurella on hyvät yhteydet

  Omassa rauhassa olevan alueen vieressä, kävelymatkan päässä on Itäharjun Prisman kauppakeskittymä. Kupittaalle, Skanssin kauppakeskukseen, Turun keskustaan ja Helsingin moottoritielle pääsee helposti omalla autolla tai julkisilla.

 • Suoraa tietä Kupittaalle

  Rauhalliselta alueelta on helppo käydä töissä esimerkiksi Kupittaan suunnalla, jonka tiedepuistossa toimii mm. useita korkeakouluja, satoja yrityksiä ja yliopistollinen keskussairaala. Alle kolmen kilometrin päässä olevalla Kupittaalla on myös juna-asema.

 • Pääskyvuorenrinne vetää puoleensa

  Kartoitimme Pääskyvuorenrinteen kiinnostavuutta ja noin 80 % vastaajista piti aluetta melko tai erittäin kiinnostavana. Alueen valtteina pidettiin erityisesti luonnonläheisyyttä, hyviä ulkoilumaastoja ja lähipalveluita. 

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Pääskyvuorenrinne
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Turun Asuntomyynti
Lemminkäisenkatu 59, 20520 Turku
*) 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista