Uudiskohteet ja myytävät asunnot Rovaniemellä

Rovaniemen uudet asunnot

Napapiirin tuntumassa sijaitseva Lapin portti eli Rovaniemi on monipuolinen asuinpaikka. Rovaniemi on maakuntakeskus, yliopistokaupunki, oman alueensa kaupan, hallinnon ja koulutuksen keskus sekä urheilu- ja kulttuurikaupunki. Se on Lapin kiistaton pääkaupunki. Tutustu nyt YIT:n myytäviin asuntoihin Rovaniemellä.

Tutustu myös lähialueisiin ja katso myytävät asunnot Oulussa sekä myytävät loma-asunnot Rukalla ja Ylläksellä.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Lue lisää

Liikenneyhteydet

Alueen liikenneyhteydet ovat monipuoliset. Kotimaanlentojen lisäksi Rovaniemeltä pääsee lentoteitse Euroopan kaupunkeihin ja etelän lämpöön. Parinsadan kilometrin päähän Ouluun pääsee junalla, samoin 85 kilometrin matkan Kemijärvelle. Linja-autoyhteydet ovat hyvät Lapin muihin kuntiin ja suurimpiin kaupunkeihin. Kemi on valtatie 4:ää pitkin 117 kilometrin päässä. Kittilään taas on 149 kilometrin matka ja sinne vie Kantatie 79.

Palvelut

Suomen ja Euroopan unionin pohjoisimman yliopiston lisäksi joulupukin virallisessa kotikaupungissa on ammattikorkeakoulu, Lapin ammattiopisto ja urheiluopisto. Kaikki mukavan kaupunkiasumisen ainekset kävelymatkan päässä toisistaan: teatteri, kauppakeskukset, tori, marketit, kahvilat, terveyskeskus, kirkko, kirjasto ja lapsenmieleisille Angry Birds -puisto. Yksi keskustan viehättävimmistä kävelyreiteistä on Siltojen lenkki, joka kiertää Kemijoen rantaa pitkin.

Rovaniemen kaupunkikeskustaa ympäröi laaja maaseutu kylineen. Kymmenen kilometrin päässä keskustasta on sekä arktisen luonnon rikkumaton rauha että kansainvälinen ja vilkas lentokenttä. Santasport Ounasvaaran kesyttämättömissä maisemissa tarjoaa huikeat puitteet aina patikoinnista kiipeilyyn ja frisbeegolfiin. Ounasvaarasta löytyy myös kesäkelkkarata! Seikkailujen ja safarien jälkeen väsyneet lihakset voi elvyttää kylpylässä. Vesiurheilua on monen moista aina vesihiihdosta koskenlaskuun. Perinteisempien harrastuslajien lisäksi itsensä voi haastaa vaikkapa Rollohallin Freestyle aktiviteettipuistossa. Täällä riittää tekemistä jokaiselle Lapin kahdeksalle vuodenajalle!

Viherkylä keskustassa

Kielan kortteli on syntynyt arkkitehtikilpailun voittajan, arkkitehtitoimisto Laation työn tuloksena. Valikoimassa on erikokoisia remonttivapaita kerrostaloasuntoja moderneilla varusteilla. Vain kävelymatkan päässä monipuolisista palveluista.

Tutustu tarkemmin YIT:n myytäviin asuntoihin Rovaniemellä ja valitse elämäntilanteeseesi sopiva uusi koti helposti hakupalvelumme avulla.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Rovaniemi
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Rovaniemen Asuntomyynti
Rovakatu 5, 96100 Rovaniemi