Uudiskohteet ja myytävät loma-asunnot Rukalla

Rukan uudet loma-asunnot

Esittelyssä pian

 • Rukalla on 35 rinnettä ja huikean pitkä hiihtokausi
  Huikean pitkä hiihtokausi

  Rukalla pääset mäkeen jo lokakuussa ja ladut aukeavat marraskuussa. Hiihtokausi kestää vapun korville eli yli puoli vuotta. Hyppää hissin kyytiin ja tutustu vaikka kaikkiin 35 rinteeseen palveluineen ja taukopaikkoineen! Perheen pienimmät nauttivat lumen riemuista pulkan tai rattikelkan kyydissä, ja hiihtokoulu tarjoaa opetusta jokaisen omalla tasolla laskettelussa, lautailussa ja hiihdossa. Talviselle retkelle voit suunnata paitsi patikoiden, myös lumikenkäillen, fatbikella pyöräillen tai jääkiipeillen.

 • Rukalla on tekemistä kesälläkin
  Rukan kesä yllättää monipuolisuudellaan

  Upeat maisemat sekä laaja reittiverkosto houkuttelevat tunturiin vaeltamaan, suunnistamaan, polkujuoksemaan ja pyöräilemään maasto- tai sähköpyörällä. Myös kalastus ja melonta ovat suosittuja aktiviteetteja! Suomen pisin kesäkelkkarata kutsuu kokeilemaan 364 metrin vaijeriliukua turvallisesti. Keskiyön auringossa koettu golfkierros 18-reikäisellä kentällä tai koko perheen minigolf- ja frisbeegolfkisa on myös uusi elämys!

   

 • Rukalla porotilalla vierailu on ikimuistoinen
  Seikkaile sielusi kyllyydestä

  Rukan seikkailutarjonta on kokemisen arvoinen! Laske kuohuvaa koskea kumilautalla tai kokeile rentouttavaa koskikelluntaa suvannossa. Uskaltaudu karhunkatseluun tai vieraile porotilalla ruokkimassa sarvipäitä ja tutustumassa porojoogaan. Pääset myös ratsastusvaellukselle, hevostilavierailulle tai retkelle joulupukin mökkiin. Talven seikkailuihin kuuluvat moottorikelkkasafarit valmiilla reiteillä tai umpihangessa, koiravaljakkoajelut tykkylumimetsässä ja jäällä ajettava karting. Maisemagondoli vie sinut Rukan huipulle ympäri vuoden.

 • Karhunkierros on Suomen suosituin vaellusreitti
  Karhunkierros – Suomen suosituin vaellusreitti 

  Legendaarinen Karhunkierroksen vaellusreitti vie Oulangan kansallispuiston upeimpiin paikkoihin ja päättyy Rukalle. Koko reitti on 82 kilometriä pitkä, mutta lyhyet reittivaihtoehdot sopivat päiväretkeilyyn. Osan reitistä voi meloa. Suosittu retkikohde on esimerkiksi helposti saavutettava Kiutaköngäs, joka on 325 metriä pitkä vesiputousten sarja. Oulangan kansallispuiston ikimetsässä voit myös marjastaa sekä bongailla harvinaisia eläin- ja kasvilajeja.

 • Rukalla on tekemistä myös sadepäivinä
  Monipuolista tekemistä sisällä koko perheelle

  Jos lomalle sattuu sadepäivä tai lumituisku peittää maiseman, voit viettää aktiivisen sisäpäivän. Testaa koko perheen arvoituksenratkaisutaitoja pakohuoneessa tai suuntaa Kuusamon liikuntakeskukseen, jossa pääsee vaikkapa uimaan, kuntosalille ja luistelemaan. Voit myös rentoutua kylpylän lämpimissä vesissä, nauttia saunaelämyksistä tai varata ajan hierontaan ja hemmotteluhoitoon. Rukan tapahtumakalenterista näet alueen kulttuuri- ja tapahtumatarjonnan.

 • Rukalla palvelut ovat lähellä
  Liikkumisen helppoutta

  Rukan kylä on mukavan kompakti alue aivan rinteiden juurella. Kylässä pärjäät kävellen ja käytettävissäsi ovat kattavat palvelut kaupoista lääkäriin, lasten ohjattuun toimintaan ja lastenhoitoon. Monipuolinen ja laadukas ravintolatarjonta hemmottelee kokenuttakin makumatkailijaa. Liikkuminen on helppoa myös Rukan ja Kuusamon keskustan välillä säännöllisten bussikuljetusten ansiosta. Talvella kulkee SkiBus ja kesäaikaan HossaBussi. Karhunkierrokselle pääset linja-auton lisäksi kimppataksilla.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Ruka
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Oulun Asuntomyynti
Paulaharjuntie 20, 90530 Oulu
*) 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista