Myytävät asunnot ja uudiskohteet Rovaniemen Kielassa

Viherkylä keskellä Rovaniemeä

Esittelyssä pian

Alue

 • Rovaniemi kiela viherkylä
  Oma vihreä kortteli

  Näet ikkunastasi vihreää, et tylsää asvalttia, sillä autoille on maanalainen parkkihalli. Pihasi on Rovaniemen ensimmäisiä kaupunkisisäpihoja, jossa kukoistavat puut, pensaat, nurmikko ja ehkäpä jopa pieni pottumaa. Saat asua omassa rauhassa, mutta yksin ei tarvitse olla. Sisäpihasi on aktiivipiha, joilla voit puuhastella, ulkoilla ja jutustella naapureiden kanssa.

 • rovaniemi kiela kaupungilla-reviiri
  Koti kaupungilla, elämä ympärillä

  Kaupungilla viihdyt keskellä elämää ja aistit uudet tuulet ensimmäisenä. Ulottuvillasi ovat vehreät puistot istutuksineen ja kävelyreitteineen. Täällä sinun ei tarvitse kiirehtiä, sillä olet jo valmiiksi perillä

  Tutustu Kaupungilla- ja muihin reviireihin

 • rovaniemi kiela sisäpiha
  Eloisan ja vihreän kyläilmeen puolesta

  Kiela on syntynyt arkkitehtikilpailun voittajan, arkkitehtitoimisto Laation työn tuloksena. Kiela muuttaa käsityksesi keskusta-asumisesta. Kotikulmasi on koko keskustan ilopilkku: Rovaniemen ensimmäinen vihreä ja ensimmäinen yhtenäiseksi rakennettu kortteli. Kielassa ei ole elementtilaatikkotaloja. Talosi näyttää talolta aitoine muurattuine julkisivuineen.

   

 • rovaniemi-kiela-ostoskatu
  Kaikki löytyy läheltä

  Palvelut, kuten ruokakaupat, hyvinvointipalvelut ja liikenneyhteydet ovat vaivattomasti saavutettavissa. Kaikki kaupungin houkutukset kauppakeskuksesta ja jäätelökioskiin löytyvät kävelymatkan päästä. Yhtä helposti pääset keskustan viehättävimmälle kävelyreitille, Siltojen lenkille, joka kiertää joenrantaa pitkin.

 • rovaniemi kiela kirjasto
  Kirjastoon, teatteriin?

  Lähtisitkö tänään kahvilaan hörppäämään cappuccinot, elokuviin, teatteriin, vähän shoppailemaan vai kirjastoon lukemaan uusimmat sisustuslehdet? Koko perheen Konttisen rantaankin hilpaiset muutamassa minuutissa. Ilo irti Angry Birds -puistossa tai kesäteatterissa!

 • rovaniemi kiela pienoismalli
  Tervetuloa tutustumaan Kielan pienoismalliin

  Olemme teettäneet Kiela-korttelista pienoismallin, johon voit tutustua
  YIT Asuntomyynnissä (Rovakatu 5). Osa taloista on jo valmistunut, mutta uusia koteja on myös tulossa lisää.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Kiela
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Rovaniemen Asuntomyynti
Rovakatu 5, 96100 Rovaniemi