Uudiskohteet ja myytävät asunnot Lahdessa

Lahden uudet asunnot

Lahti on Päijät-Hämeen kukoistava maakuntakeskus kauniin Vesijärven rannalla. YIT:n uudet myytävät asunnot Lahdessa sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla lähellä palveluita, vettä ja vehreyttä. Lahti on kiinnostava yhdistelmä kulttuuria ja urheilua moneen makuun.

Tutustu myös Lahden lähialueisiin ja katso esimerkiksi myytävät asunnot Hollolassa.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Lue lisää Lahdesta

Rakennamme Lahteen, yhteen Euroopan ympäristöpääkaupungeista, uusia asuintaloja hyvien liikenneyhteyksien päähän keskustan liepeille. Vaikka kaupungin palvelut ja urbaani meno ovat lyhyen matkan päässä, myytävät asunnot Lahdessa sijaitsevat lähellä luontoa ja limittyvät vanhoihin kulttuurimiljöihin.

Ruoriniemessä koti on Vesijärven maisemissa

Lahden Ruoriniemi on suosittu alue, joka sijaitsee satama-alueen ja keskustan läheisyydessä. Myytävät asunnot Ruoriniemessä rakentuvat alueen paraatipaikoille: uimaranta ja upea rantapuisto raitteineen ovat aivan kodin edessä. Lahden keskustaan on parisen kilometriä ja bussin kyydissä huristelee Kauppatorille 20 minuutissa. Läheltä löytyy ruokakauppa, ja Sibeliustalolle on rantaraittia pitkin matkaa vain kilometrin verran.

Joutjärven rannassa asut modernissa terassitalossa

Möysän kaupunginosa sijaitsee kahden kilometrin päässä Lahden ydinkeskustasta. Nyt alue uudistuu, kun YIT:n myytävät asunnot Joutjärven rannassa rakentuvat vehreäksi, puistomaiseksi asuinalueeksi. Möysän maamerkkejä ovat kirkko, koulu, vanha paloasema ja uimaranta Joutjärven länsirannalla. Uudet terassitalot sijoittuvat historiallisen ympäristön parhaille paikoille osaksi järviluontoa ja lähelle palveluita.

Lahden keskustan kohokohdat – kulttuuria ja kisoja

Vesijärven rannassa sijaitseva Lahti on tunnettu paitsi Salpausselän hyppyrimäistä ja hiihtokisoista myös kulttuuristaan. Eliel Saarisen monumentaalinen Lahden kaupungintalo ja Alvar Aallon vaikuttava Ristinkirkko ovat valtakunnallisestikin merkittäviä rakennuksia. Satamaraitin varrella sijaitsevat Sibeliustalo ja Jalkarannan päässä Pikku-Vesijärven puiston vesiurut. Ihastuttava rantabulevardi on lämpiminä vuodenaikoina lahtelaisten yhteinen olohuone, jossa voi seurata ohi kulkevia veneitä – tai lähteä itse järvelle.

Liikenneyhteydet

Lahdesta on loistavat liikenneyhteydet eri puolille Suomea sekä Venäjälle. Junamatka Helsinkiin kestää nopeimmillaan noin 50 minuuttia, ja kaikki Itä-Suomeen menevät junat pysähtyvät Lahdessa. Riihimäki on puolen tunnin junamatkan päässä, ja sieltä voi hypätä vaikkapa Rovaniemelle meneviin juniin. Omalla autolla pääsee valtateitä 4 ja 5 pitkin sujuvasti eri puolille Suomea.

Lahden palvelut

Kaupungin julkiset ja yksityiset palvelut ovat erinomaiset. Kauppatori, elokuvat, teatterit, näyttelyt ja tapahtumat ovat lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan. Samoin kauppahalli, tavaratalot, sadat erikoisliikkeet, kahvilat, ravintolat ja monipuoliset hyvinvointipalvelut.

Harrastusmahdollisuudet Lahdessa

Monet ulkoilureitit hiihtolatuineen antavat erinomaiset mahdollisuudet luonnossa ja vesillä liikkumiseen. Kävelyreittejä on lukemattomia Salpausselän harjumaisemissa ja Vesijärven rannassa. Talvisin vauhtia vapaa-aikaan saa lasketellen Messilän rinteissä, kesäisin golfkentän viheriöllä voi haastaa itsensä parempaan tasoitukseen. Messuhalli on Urheilukeskuksen liikunnan riemujen, uljaiden hyppyrimäkien ja jäähallin kupeessa. Liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia on lukemattomia. Kesäpäiviä voi viettää Ruoriniemen ja Möysän uimarannoilla.

Naapuriopas Irma

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Lahti
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista