Myytävät asunnot ja uudiskohteet Lahden Joutjärven rannassa

Uudet terassitalot historiallisessa ympäristössä

Upeat järvimaisemat
Upeat järvimaisemat
Uimaranta ja luonto lähellä
Uimaranta ja luonto lähellä
Erinomaiset lähipalvelut
Erinomaiset lähipalvelut
Perheystävällinen alue
Perheystävällinen alue

Esittelyssä pian

Alue ja palvelut

 • Joutjärven rannalla

  Uimarannan välittömään läheisyyteen rakennettavien kolmen terassitalon arvioitu rakentamisen aloitus on keväällä 2019. Ilmeikkäät ja tyylikkäät talot ryhmittyvät asuinkäyttöön kunnostettavien vanhan paloaseman rakennusten ympärille. Kaksi taloa asettuu Ahtialantien ja yksi Sammuttajankadun varrelle. Terassitaloihin tulee koteja yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. 

  Lue lisää

  Terassitalojen moderni kiilamaisuus, edustava arkkitehtuuri ja vanhat historialliset rakennukset muodostavat kauniin kokonaisuuden. Eri aikakausien kerrostuma näkyy korttelin toriaukiolla. Siellä menneisyys ja nykyaika kohtaavat toisensa: vaaleat, uudet julkisivut korostavat vanhaa, värikästä rakennuskantaa.

  Korkeimmillaan talot ovat Ahtialantien ja Sammuttajankadun puolella, jossa sijaitsevat taloyhtiöiden autokatokset. Rannan puolella tontit erotetaan yleisestä alueesta tukimuurilla ja penkereellä. Rannan kauniit, vanhat puut suojaavat sekä rannalla olevien että talojen asukkaiden rauhaa.

  Terassitalot avautuvat maanpinnan muotojen mukaisesti rantaan ja suoraan suomalaiseen sielunmaisemaan: järvelle. Korkeimmillaan talot ovat Ahtialantien ja Sammuttajankadun puolella, jossa sijaitsevat taloyhtiöiden autokatokset. Rannan puolella tontit erotetaan yleisestä alueesta tukimuurilla ja penkereellä. Rannan kauniit, vanhat puut suojaavat sekä rannalla olevien että talojen asukkaiden rauhaa.

 • Valmiin asuinalueen hyvät palvelut
  ja liikenneyhteydet

  ​Pieni ja rauhallinen Joutjärvi sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Lahden keskustasta. Alueella on hyvät palvelut, kuten päiväkodit, koulut, kauppa, tenniskentät ja valaistu kuntopolku. Kaikki mukavasti vain kävelymatkan päässä. Keskustaan pääsee sujuvasti bussilla, omalla autolla ja kevyenliikenteen väylää pitkin pyörällä sekä kävellen.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Joutjärven ranta
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Lahden Asuntomyynti
Askonkatu 2, 2. kerros, 15100 Lahti
*) 0,088 eur/min - kotimaan puheluista

YIT Asuntomyynti

Lahden Asuntomyynti
Askonkatu 2, 2. kerros, 15100 Lahti
*) 0,088 eur/min - kotimaan puheluista

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa
Joutjärven ranta
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...