Myytävät asunnot ja uudiskohteet Lahden Joutjärven rannassa

Uudet terassitalot historiallisessa ympäristössä

Parin kilometrin päässä Lahden keskustasta sijaitseva Möysä tunnetaan etenkin Joutjärven länsiosan vanhasta, nykyisin asuinkäytössä olevasta paloasemasta ja hienosta uimarannasta.

Rakennamme tälle ainutlaatuiselle rannalle puistomaisen asuinalueen paikan historiaa, vanhoja rakennuksia ja järviluontoa kunnioittaen. Tutustu ja ihastu!

Upeat järvimaisemat
Upeat järvimaisemat
Uimaranta ja luonto lähellä
Uimaranta ja luonto lähellä
Erinomaiset lähipalvelut
Erinomaiset lähipalvelut
Perheystävällinen alue
Perheystävällinen alue

Esittelyssä pian

Alue ja palvelut

 • Joutjärven rannalla

  Uimarannan välittömään läheisyyteen rakennetaan kolme terassitaloa, ja näistä ensimmäinen on jo muuttovalmis. Ilmeikkäät ja tyylikkäät talot ryhmittyvät asuinkäyttöön kunnostettavien vanhan paloaseman rakennusten ympärille. Kaksi taloa asettuu Ahtialantien ja yksi Sammuttajankadun varrelle. Terassitaloihin tulee koteja yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. 

  Lue lisää
  Joutjärven rannalla

  Uimarannan välittömään läheisyyteen rakennetaan kolme terassitaloa, kaksi taloista on jo valmiina, kolmas rakenteilla. Ilmeikkäät ja tyylikkäät talot ryhmittyvät asuinkäyttöön kunnostettavien vanhan paloaseman rakennusten ympärille. Kaksi taloa asettuu Ahtialantien ja yksi Sammuttajankadun varrelle. Terassitaloihin tulee koteja yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. 

  Terassitalojen moderni kiilamaisuus, edustava arkkitehtuuri ja vanhat historialliset rakennukset muodostavat kauniin kokonaisuuden. Eri aikakausien kerrostuma näkyy korttelin toriaukiolla. Siellä menneisyys ja nykyaika kohtaavat toisensa: vaaleat, uudet julkisivut korostavat vanhaa, värikästä rakennuskantaa.

  Korkeimmillaan talot ovat Ahtialantien ja Sammuttajankadun puolella, jossa sijaitsevat taloyhtiöiden autokatokset. Rannan puolella tontit erotetaan yleisestä alueesta tukimuurilla ja penkereellä. Rannan kauniit, vanhat puut suojaavat sekä rannalla olevien että talojen asukkaiden rauhaa.

 • Valmiin asuinalueen hyvät palvelut
  ja liikenneyhteydet

  ​Pieni ja rauhallinen Joutjärvi sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Lahden keskustasta. Alueella on hyvät palvelut, kuten päiväkodit, koulut, kauppa, tenniskentät ja valaistu kuntopolku. Kaikki mukavasti vain kävelymatkan päässä. Keskustaan pääsee sujuvasti bussilla, omalla autolla ja kevyenliikenteen väylää pitkin pyörällä sekä kävellen.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Joutjärven ranta
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista