Myytävät asunnot ja uudiskohteet Järvenpään Bulevardikorttelissa

Uuden tason keskustaelämää

Keskustan uusi keskipiste
Keskustan uusi keskipiste
Palvelu ja kaupat alakerrassa
Palvelu ja kaupat alakerrassa
Urbaania luksusta
Urbaania luksusta

Esittelyssä pian

Millaisia koteja toivoisit Järvenpään Bulevardikortteliin?

Jos olet kiinnostunut asumisesta arjen yläpuolella, Järvenpään parhaalla paikalla, kerro meille toiveesi. Vastaa kyselyyn 31.1.2021 mennessä ja vaikuta suunnitelmiin!

Kyselyyn

Tutustu alueeseen

 • Asumisen uusi taso

  Asumisen uusi taso

  Asumisen uusi taso on omassa rauhassa arjen yläpuolella. Bulevardikorttelin asuintalot ja niiden keskelle jäävä korttelipiha sijaitsevat katutasossa olevan jalustan päällä. Kolmesta asuintalosta yksi on 20-kerroksinen tornitalo ja asunnoista on avaria näkymiä Tuusulanjärvelle ja eri puolille Järvenpäätä.

 • Koti keskellä mukavuusaluetta

  Koti keskellä mukavuusaluetta

  Asuessasi Bulevardikorttelissa ruokakauppa, kahvilat ja ravintolat löytyvät alakerrasta, ja kävelykadun monet liikkeet ovat vain askeleen päässä. Lyhyen kävelymatkan päässä ovat myös rautatieasema ja rantapuisto maisemareitteineen ja harrastusmahdollisuuksineen.

 • Modernia arjen luksusta

  Modernia arjen luksusta

  Laadukkaasti varustelluissa kodeissa on arjen luksusta, isoa ikkunapintaa, lasitettuja parvekkeita ja hyviä säilytysratkaisuja. Asukkaiden yhteiskäyttöiset tilat, hotellimaiset aulat ja korttelipiha kasvattavat asumisen neliöitä kodin seinien ulkopuolelle.

 • Asukkaiden oma palvelutori

  Asukkaiden oma palvelutori

  Bulevardikorttelin asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, josta löydät arkea sujuvoittavat palvelut helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. Saat tunnukset helppokäyttöiseen digitaalisen palveluun kaupanteon yhteydessä.

 • Perhelän uusi elämä

  Perhelän uusi elämä  

  Perhelän Osuuskaupasta aiemmin tunnettu kortteli uudistuu historiaa ja kaupunkiympäristöä kunnioittaen. Uutta elämää keskustaan tuovan Bulevardikorttelin jalustaratkaisun arkkitehtuurissa on vanhan funkkisnurkan tyyliä.

Video

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Bulevardikortteli
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Etelä-Suomi
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1, 00520 Helsinki