Järvenpään
Bulevardikortteli

Katso video!

Järvenpään Perhelä uudistuu Bulevardikortteliksi

Bulevardikortteli nostaa Järvenpään keskustaelämän uudelle tasolle. Perhelänä tunnetussa korttelissa yhdistyvät uudella tavalla laadukas asuminen, elämää helpottavat palvelut, modernit toimistotilat ja kulinaristiset elämykset. Uusi keskuskortteli on kävelykatu Jannen varrella, lyhyen kävelymatkan päässä rautatieasemasta ja rantapuistosta. Bulevardikortteli on uuden tason keskustaelämää ja kohtaamispaikka kaikille kaupunkilaisille.  

Asumista arjen yläpuolella
Asumista arjen yläpuolella

Noin 300 asuntoa ydinkeskustassa

Noin 10 000 m² liike- ja toimistotilaa
Noin 10 000 m² liike- ja toimistotilaa

Tulossa mm. päivittäistavarakauppa

Hyvät kulkuyhteydet
Hyvät kulkuyhteydet

Keskustassa rautatieaseman vieressä

  • Asuntoja
  • Liiketiloja
  • Toimistoja
  • Hyvät liikenneyhteydet

Mitä ja kenelle

"Järvenpään Bulevardikortteli – uuden tason keskustaelämää"
"Järvenpään Bulevardikortteli – uuden tason keskustaelämää"
Elämää mukavuusalueella

Elämää mukavuusalueella

Bulevardikortteli tuo yhteen ihmiset ja palvelut. Ruokakauppa, kahvilat ja ravintolat sijaitsevat samassa kokonaisuudessa korkealaatuisten kotien ja toimistotilojen kanssa. Kävelykadun liikkeetkin ovat vain askeleen päässä.

Korkeamman tason asumista

Korkeamman tason asumista

Bulevardikorttelin kolmesta asuintalosta yksi on 20-kerroksinen tornitalo. Laadukkaasti varustellut kodit on suunniteltu arjen luksus mielessä, osasta on näkymiä Tuusulanjärvelle. Asukkaiden yhteiskäyttöiset tilat ja hotellimaiset aulat kasvattavat asumisen neliöt kodin seiniä suuremmiksi.

 

Tutustu YIT Koteihin
Järvenpään paras sijainti

Järvenpään paras sijainti

Bulevardikortteli on Järvenpään uusi keskipiste kävelykadun varrella, juna-aseman lähellä ja muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tuusulanjärven rannasta. Täältä on helppo lähteä myös omalla autolla pääkaupunkiseudulle.

Työtilojen uusi taso

Työtilojen uusi taso

Bulevardikortteliin tulee moderneja, uusien työtapojen ehdolla kehitettyjä ja joustavia  toimistotiloja. Tänne on helppo tulla ja täällä työarki sujuu aivan uudella tasolla, kun kaikki palvelut löytyvät vierestä ja juna-asemakin on ihan lähellä.

 

Asunnot

Kartta

Mannilantie 30, Järvenpää

Määränpää:

Ota yhteyttä

Mika Viitamäki
Rakennuttajapäällikkö, Asuminen
Asuntomyynti Helsinki
Arkadiankatu 2, 00100 Helsinki
*) Puheluhinnat 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (sis. alv 24 %) soitettaessa kiinteästä puhelinverkosta tai matkapuhelimesta.