Myytävät asunnot ja uudiskohteet Helsingin Triplassa

Suurkaupungin sykettä Helsingin toisessa keskustassa

Urbaania asumista suurkaupungin sykkeessä
Urbaania asumista suurkaupungin sykkeessä
Elämykset, kaupat ja ravintolat kotiovellasi
Elämykset, kaupat ja ravintolat kotiovellasi
Lyömättömät kulkuyhteydet
Lyömättömät kulkuyhteydet

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Kolme korttelia täynnä elämää

  Triplan uudet YIT Kodit rakennetaan läntiseen kortteliin parhaiden palveluiden äärelle. Korttelissa on viihtyisä asukaspuisto, asukkaiden yhteinen kylätalo ja kattoterassit upeine maisemineen - miellyttävää asumista askeleen päässä tapahtumien keskiöstä.

  Lue lisää

  Pysäköintitilaa tulee suoraan asuinkorttelien alle sekä kauppakeskuksen alapuolelle.
  Keskikortteliin tulee kauppakeskus Mall of Triplan liikkeitä sekä toimitiloja ja hotelli. Itäisessä korttelissa on uudistetun juna-aseman lisäksi myös kauppoja ja toimistotiloja.

  Alueen asukasmäärä yli kaksinkertaistuu, lähes 20 000:een. Tripla vastaa myös samanaikaisesti kasvavaan palvelujen tarpeeseen. Uuden Pasilan urbaanit korttelit saattavat ihmiset yhteen ja kutsuvat viihtymään kaupungin vilinässä, palveluiden, liikenteen ja kulttuurin keskipisteessä. 

 • Triplan palvelut
  TRIPLASSA APU LÖYTYY PALVELUTORILTA

  Triplan asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

 • Helsingin Pasilan Triplan alue
  Koti suurkaupungin sykkeessä

  Triplaan nousee kaksi 12-kerroksista asuinrakennusta ja lähes 400 asuntoa. Taloyhtiöt Firdo, Fredika, Bööle ja Klyyga tarjoavat asukkailleen todellista metropolin makua, suoraan parhaiden palveluiden, yhteyksien ja tapahtumien äärellä. Tripla mahdollistaa vuokra- ja omistusasumisen pientalouksille ja perheille.

  Lue lisää

  Asuinkortteli sijaitsee Triplan läntisessä korttelissa, hieman muuta korttelirakennetta ylempänä. Tämä sijainti tarjoaa parhaan mahdollisen auringonvalon ja rauhan asunnoille, säilyttäen kuitenkin kiinteän yhteyden vilkkaaseen keskukseen palveluineen. Kaupungin vilinä vaihtuu omaan rauhaan ja yksityisyyteen pihapiiriin astuttaessa. 

  Kysy lisää Triplan myynnissä olevista asunnoista YIT Asuntomyynnistä

  Asukaspuisto luo viihtyisyyttä

  Triplassa kiinnitetään erityistä huomiota asukkaiden viihtyvyyteen ja asumisen toimivuuteen. Yksityinen ja julkinen tila yhdistyvät luoden monia mahdollisuuksia vapaa-ajan viettoon. Avara piha-alue viherkattoineen, asukkaiden monipuoliseen käyttöön tarkoitettu kylätalo sekä yhteiset saunatilat ja kattoterassit upeine maisemineen kokoavat asukkaita yhteen miellyttävässä ympäristössä, kaupungin elämän ytimessä.

  Hyvään arkeen liittyy oleellisena osana myös erilaiset oleskelutilat asunnon ulkopuolella.  Rakennusten väliin, katutason yläpuolelle, toteutetaan tilava ja kukoistava asukaspuisto viherkattoineen. Tässä intiimissä ulkotilassa asukkaat pääsevät tapaamaan toisiaan ja nauttimaan tilantunnusta ja rauhasta vilkkaan Pasilan ytimessä.

  Asukkaiden yhteisessä kylätalossa yhteisöllisyys korostuu, kun asukkaat voivat kokoontua yhteen eri aktiviteettien äärelle. YIT on toteuttanut asiakastutkimuksen, jonka tulosten pohjalta päätetään kylätalon toiminnollisuuksista, jotta Tripla voi vastata asukkaittensa tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla.

  Ekologisuus huomioitu

  Tripla on monella tapaa ainutlaatuinen kokonaisuus: asuminen on viihtyisää ja vihreää, vaikka suurkaupungin elämä on aivan kotiovella. Uuden ajan Pasilassa näkyvät myös yhteisöllisyys ja eri elämäntilanteisiin muuntautuvat ratkaisut.

  Laajalla rakennushankkeella on mahdollisuus vaikuttaa Pasilan alueen ekologiseen jalanjälkeen. Ympäristöystävällisyys on huomioitu suunnittelussa, rakentamisessa ja valmiin alueen käytössä. Energiaa säästävät ratkaisut, uusimmat tekniset järjestelmät ja kestävät materiaalit paitsi säästävät ympäristöä myös synnyttävät merkittäviä kustannussäästöjä.

  Jätteiden keräys tapahtuu keskitetyllä imujätejärjestelmällä ja lämmityksessä hyödynnetään kaukolämpöä ja –kylmää. Kattopinta-alaa on hyödynnetty lisäämään alueen vihreyttä ja viihtyisyyttä: kolmasosa kattopinta-alasta on puistoaluetta viherkattoineen. Tripla on suunniteltu mahdollisimman toimivaksi myös kevyen liikenteen näkökulmasta. 3 400 pyöräparkkipaikkaa ja 338 sähköauton latauspistettä mahdollistavat ympäristöystävällisen liikkumisen.

  Tulevien asukkaiden mielipiteet huomioon

  Jotta Tripla palvelisi tulevia asukkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla, YIT on toteuttanut asiakastutkimuksen koskien mm. erilaisia asuntopohjavaihtoehtoja, asuinrakennusten yhteiskäyttöön tulevan kylätalon käyttövaihtoehtoja sekä muita asumiseen liittyviä seikkoja. Lopullisesta asuntojakaumasta sekä asukkaiden oman kylätalon toiminnollisuuksista päätetään asiakastutkimuksen tulosten pohjalta. Triplan tulevien asukkaiden mielipiteet huomioidaan, jotta Triplasta syntyisi verraton asuinalue vuosikymmeniksi eteenpäin.

 • Triplan ostosmahdollisuudet
  Lähelläsi kaikki kaupungin palvelut

  Tripla on kuin kaupunki kaupungissa. Kaupat, ravintolat, elämykset ja kohtaamispaikat kutsuvat viihtymään. Kortteleiden alta avautuvat valtaisat kaupalliset tilat, noin 85 000 neliömetriä, jotka muodostavat kansainvälisen tason kauppa- ja palvelukeskuksen, kaupunkikeskuksen. 

  Lue lisää

  Tripla tuo yhteen kansainväliset huippubrändit ja uudenlaiset ruokakonseptit ympäristössä, joka huokuu elämää. Ostoksilla käyminen ei ole koskaan ollut helpompaa – hissillä pääsee laskeutumaan suoraan kotiovelta kauppakeskukseen ja ruokakauppoihin. Tutustu Mall of Triplaan.

  Triplassa tapahtuu joka päivä, kulttuuritarjontaa löytyy monissa muodoissaan: musiikkia, stand-upia, teatteria ja paljon muuta. Messukeskus ja Hartwall Arena Triplan naapureina tuovat maailmanluokan suurtapahtumatkin aivan kulman taakse.

 • Helsingin Pasilan asema
  Kulkuyhteydet vailla vertaa

  Triplasta käsin on verrattomat yhteydet minne ikinä oletkaan matkalla. Siellä kohtaavat valtakunnallinen ja paikallinen junaliikenne, raitiotiet ja bussit, kevyt liikenne ja tulevaisuudessa mahdollisesti myös metro.  

  Lue lisää

  Pasilan asemasta tulee Suomen vilkkain juna-asema, jolla pysähtyvät kaikki lähi- ja kaukoliikenteen junat. Uusi Kehärata vie matkustajat Pasilasta Helsinki-Vantaan lentoasemalle nopeasti ja ilman vaihtoja.

  Triplan suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota kevyen liikenteen toimivuuteen – Triplaan pääsee helposti ja turvallisesti kevyen liikenteen väyliä pitkin. Pasilan läpi kulkee myös merkittäviä alueellisia ja valtakunnallisia pyöräilyreittejä.

 • Pasilan historiaa

  Ratapiha-alue käsittää merkittävän rakennus- ja rautatiehistoriallisen kokonaisuuden. Koko Pasila on aikoinaan syntynyt rautatien, aseman ja varikon ympärille. Alueen ajallisen kerrostuneisuuden suojelemiseksi vuonna 1998 on solmittu sopimus asema-alueiden säilyttämiseksi ja suojelemiseksi. Keski-Pasilan veturitallit, konttori-vesitorni, asuintalo Toralinna ja varikonhoitajan asunto ovat historiallisia suojelukohteita.

  Lue lisää

  Pasilan vaiheittaiseen ja alueittaiseen rakentumiseen on vaikuttanut voimakkaasti raideliikenteen kehittyminen. Keski-Pasilan, jonka alueelle Triplakin rakentuu, suunnittelu käynnistyi jo 1970-luvulla. Suurin osa Keski-Pasilaa toimi vuoteen 2008 saakka tavaraliikenteen ratapihana, joka palveli lähinnä satamien liikennettä. Vuosaaren sataman valmistuttua tavaraliikenne siirtyi pois Keski-Pasilasta. Nyt alueelle on kaavoitettu tornitaloja asumiskäyttöön ja toimitiloiksi.

   

Tutustu Triplan videoon

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Tripla
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta. Antamalla luvan sähköpostimarkkinointiin varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa
Tripla
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...