Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Nupurilassa

Nupurila Nuuksion nurkilla

Luonnonläheinen pientaloidylli
Luonnonläheinen pientaloidylli
Nuuksion luontoelämykset vieressä
Nuuksion luontoelämykset vieressä
Ekologista asumista
Ekologista asumista

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Luonnonrauhaa Nupurissa
  Satumaisten erämaiden naapurissa

  Nupurilassa voit nauttia luonnon rauhasta aina kun haluat ja siten kuin mieli tekee. Vaella, hiihdä, patikoi pitkin pitkospuita, melo järvessä ja vilvoittele pikkulammessa. Retkeile, halaa puita, makaa sammalmättäillä ja kurota kohti taivaankantta. Marjasta, sienestä, nauti luonnon superruokaa ja kalasta. Bongaa kauris, kaakkuri tai liito-orava.

 • Nupurissa voi harrastaa
  Nupurilasta löytyy iloista touhua ja seikkailuja!

  Oman pihan lisäksi kotinurkilla on luontopolkuja ja lintutorni. Nuuksiossa voit harrastaa geokätköilyä ja kokeilla kiipeilyä. Vaihtoehtoja on kuntoilijoille ja urheilijoille, lapsille ja aikuisille: maastopyöräilyä, suunnistusta, ratsastusta ja retkiluistelua. Luontokeskus Haltiassa on näyttelyiden lisäksi eriasteisia luontopolkuja aina esteettömästä Maahisen kierroksesta alkaen.

 • Ekologinen Nupuri

  Ekologinen asuinalue

  Nupurilassa luonnosta nautitaan monin eri tavoin. Ympäristöystävällisessä kylässä hyödynnetään ekologista ja uusiutuvaa energiaa. Taloyhtiöiden tarvitsema sähkö tuotetaan uusiutuvalla energialla: maalämmöllä ja tuulisähköllä.

 • Luonto on kosketusetäisyydellä
  Luonto on kosketusetäisyydellä

  Täällä luonto on osa liikkuvien ihmisten elämää ja linnunlaulu ja narskuva lumi kuuluvat arjen mukavuuksiin. Suojaisa koti pihoineen tarjoaa onnea, joka vain kasvaa kun sen jakaa. Voin työntää sormet oman maan multaan tai laittaa makkaran grilliin ja saunan lämpenemään. Kotiin on aina mukava palata, kun pihapiirissä näkyy tuttu hyörinä ja ikkunoissa pilkottaa valo.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Nupuri
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista