Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Vermonniityssä

Elämänmakuinen Vermonniitty - kaikkea oikeassa suhteessa

Leppävaaran monipuoliset palvelut
Leppävaaran monipuoliset palvelut
Erinomaiset kulkuyhteydet, tulossa Raide-Jokeri
Erinomaiset kulkuyhteydet, tulossa Raide-Jokeri
Hienot ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet
Hienot ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Espoon Vermonniityn asunnot
  Viihtyisä kotikortteli

  Vermonniityn YIT Kotien sijainti puistojen lähellä on rauhallinen. Tyylikkäät kerrostalot muodostavat suojaisan pihapiirin, jossa löytyy mukavaa puuhaa ja lempipaikkoja vauvasta vaariin. Piha on rauhoitettu autoilta: niiden pysäköinti on keskitetty erilliseen pysäköintitaloon.

  Ympärillä risteilee kevyen liikenteen reitistö. Vehreän asuinalueen läpi virtaa Monikonpuro. Merenranta on lyhyen ulkoilulenkin päässä.

 • Espoon Vermonniityn palvelut
  Kaikki on lähellä

  Olitpa kiinnostunut kulttuurista, urheilusta, shoppailusta tai luonnosta, Vermonniityssä voit harrastaa kaikkia! Reilun kilometrin päässä on monipuolinen kauppakeskus Sello. Päiväkodit, koulut, lukuisat urheilupaikat ja merenranta ovat lähellä. 

  Lähistöllä on kaksi juna-asemaa: Mäkkylässä pysähtyvät paikallisjunat, Leppävaarassa myös Helsinki-Turku -kaukojunat. Tulevaisuudessa alueella kulkee Raide-Jokeri.

 • Harrastusten äärellä

  Luonnonläheisessä Vermonniityssä pyörä- ja kävelytiet yhdistävät puistot, liikunta- ja leikkipaikat toisiinsa. Leppävaaran uimahalli ja maauimala ovat naapurustossa. Vermon raviradan lisäksi alueelle suunnitellaan hevosystävien iloksi ratsastuskeskusta.

  Talin siirtolapuutarha, frisbeegolfpuisto, Helsingin Golfklubi, Laajalahden ranta ja Tarvaspää kahviloineen ovat kaikki alle 2 kilometrin päässä.

 • Vermonniityn palvelut
  Apua arkeen ja juhlaan

  Vermonniityn asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

Video

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Vermonniitty
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista