Myytävät asunnot ja uudiskohteet Espoon Vermonniityssä

Elämänmakuinen Vermonniitty - kaikkea oikeassa suhteessa

Runoilijanpihan ilmeikäs arkkitehtuuri ja tunnelmavalaistus

Runoilijanpihan ilmeikäs arkkitehtuuri ja tunnelmavalaistus

Sello ja juna-asema lähellä

Sello ja juna-asema lähellä

Hienot ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet

Hienot ulkoilu- ja urheilumahdollisuudet

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • Vermonniityn palvelut
  VERMONNIITYSSÄ APU LÖYTYY PALVELUTORILTA

  Vermonniityn asukkaana käytössäsi on YIT Plussan palvelutori, jossa apu erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin on aina lähellä. Palvelutorilta löydät arkea sujuvoittavat palvelut siivouksesta ruoanlaittoon ja vaatehuollosta kaupassa käyntiin helposti ja luotettavasti huolella valituilta palveluntarjoajilta. YIT Plus on helppokäyttöinen digitaalinen palvelu, jonka avulla pysyt ajan tasalla kotisi ja taloyhtiösi asioista. Saat tunnukset kaupanteon yhteydessä.

 • Espoon Vermonniityn asunnot
  UUSI KOTIKORTTELI AITIOPAIKALLA

  Vermonniityn ensimmäinen YIT Kotien kortteli, Runoilijanpiha on rakenteilla.  Korttelin sijainti alueen aitiopaikalla Runoratsunpuiston vieressä on rauhallinen.  Runoilijanpihan muodostavat neljä vaaleansävyistä asuintaloa: Elegia, Sonetti, Balladi ja Oodi

  Lue lisää

  Talojen upea julkisivugrafiikka on graafikko Aimo Katajamäen suunnittelema.  Pihapiirin tyylikkäästi suunniteltu valaistus luo illan hämärtyessä uudenlaisia tunnelmatiloja, joita ihastella pihalla tai oman kodin lasitetulta parvekkeelta.

 • Espoon Vermonniityn palvelut
  Kaikki tarvittava lähellä

  Vermonniityn alue lähiympäristöineen tarjoaa monipuoliset palvelut ja runsaasti mahdollisuuksia harrastaa.  Olit sitten kiinnostunut kulttuurista, urheilusta, shoppailusta tai lintujen bongailusta tarjoaa Vermonniitty ympäristöineen täydelliset mahdollisuudet aktiiviseen vapaa-aikaan. 

  Lue lisää

  Ja kun kaipaat ulos luontoon, löydät lähistön kauniit maisemat, luontopolut ja rauhoittumispaikat.

  Leppävaaran keskuksen monipuolisiin palveluihin ja kauppakeskus Selloon on matkaa noin 1,2 kilometriä. Matka taittuu mukavasti jalkaisin tai pyörällä kevyen liikenteen reittejä pitkin. Lähimmät juna-asemat ovat Mäkkylä ja Leppävaara.  Mäkkylässä pysähtyvät paikallisjunat ja Leppävaarassa lisäksi kaikki Helsinki-Turku välin kaukojunat.

 • Harrastusten äärellä

  Luonnonläheisellä alueella on runsaasti puistoja sekä liikunta- ja leikkipaikkoja, joita yhdistävät toisiinsa pyörä- ja kävelytiet. Talin siirtolapuutarha ja frisbeegolfpuisto, Helsingin Golfklubi, Laajalahden ranta ja pittoreski Tarvaspää kahviloineen ovat kaikki alle 2 kilometrin säteellä.

  Lue lisää

  Raveista tunnetusta alueesta tulee entistäkin monipuolisempi hevosystävien mekka. Legendaarisen raviradan lisäksi Vermonniityn alueella on tulevaisuudessa myös ratsastuskeskus.

Video

Kartta ja palvelut

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Vermonniitty
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, keskusta
Arkadiankatu 2, 2. krs, 00100 Helsinki

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Vermonniitty
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...