Yhteistyöllä parempi putkiremontti Asunto Oy Helsingin Länsi-Reunassa

YIT Talon Tekniikka on valittu toteuttamaan Asunto Oy Helsingin Länsi-Reunan linjasaneerausurakka, joka toteutetaan KVR-urakkana.

Asunto Oy Helsingin Länsi-Reuna sijaitsee Helsingissä Pihlajistossa ja kohteessa on 120 huoneistoa.

Asunto Oy Helsingin Länsi-Reunassa tehdään perinteinen LVIS-linjasaneeraus, joka toteutetaan KVR-urakkana. Näin hyvä yhteistyö kaikkien putkiremonttiin liittyvien osapuolien kanssa alkaa jo suunnitteluvaiheessa. Urakoitsijan osaamisen hyödyntäminen suunnitteluvaiheesta lähtien luo remontille erinomaiset mahdollisuudet onnistua helposti ja joustavasti.

YIT Talon Tekniikan tuotantopäällikön Tomi Luukan mielestä taloyhtiön päätös toteuttaa saneeraus KVR-urakkana tuo monia hyötyjä taloyhtiölle. ”Kun urakoitsija on mukana alusta alkaen, suunnitteluvaihe on huomattavasti lyhyempi ja tehokkaampi kuin perinteisessä kilpailu-urakassa. Esimerkiksi nousulinjojen paikat ja kylpyhuoneiden kalustejärjestykset ovat jo nyt tiedossamme, koska olemme päässeet tekemään rakennetutkimuksia jo tässä vaiheessa. Asukkaan kannalta on myös helppoa ja selkeätä, että kaikki hankkeeseen liittyvä tiedottaminen ja viestintä tulee nyt YIT Talon Tekniikalta moderneja viestintäkanavia hyödyntäen toteutussuunnittelusta lähtien takuuajan päättymiseen asti” toteaa Luukka.

Lue myös: Miten linjasaneeraus toteutetaan KVR-urakkana?

Tutustu Taloyhtiöpäättäjän oppaaseen