Ensimmäiset Triplan YIT Kodit valmistuivat vuoden 2019 lopussa ja viimeiset syyskuussa 2020. Kylätalo Greijan avajaisia juhlittiin lokakuussa.

Helsingin Pasilassa sijaitsevan Triplan YIT Kotien asukkaat saivat lokakuun lopussa käyttöönsä oman kylätalonsa, kun Greija avasi ovensa.

Greija sijaitsee asunto-osakeyhtiöiden väliin jäävällä piha-alueella, joka on avoin kaikille kaupunkilaisille.
Greija sen sijaan on varattu ainoastaan Triplan asukkaille.

Lue lisää Triplan YIT Kodeista ja katso Greijan virtuaaliesittely TÄÄLLÄ

 

Greija Tripla 3.jpg

Greija Tripla 2.jpg

Kylätalo Greijaa suunniteltaessa pohditttiin paljon yhteisöllisyyttä ja kuultiin Triplan asukkaita, joiden toiveissa korostui toisaalta se, että tila toimisi asukkaiden yhteisenä olohuoneena, mutta että Greija olisi varattavissa tarvittaessa vain omaan käyttöön.

Molemmat toiveet toteutuivat: Greija on muunneltavissa eri tarkoituksiin kuten kisa- tai elokuvakatsomoksi ja siellä onnistuu isojenkin juhlien järjestäminen.

Greijan varaaminen yksityiskäyttöön on maksullista, mutta muutoin tila on vapaasti ja maksutta asukkaiden käytössä - esimerkiksi etätyöhön - joka päivä klo 7.00–21.00.

 

 

Kylätalo Greija.jpg

Etätyö Greijassa 2.jpg

Etätyö Greijassa.jpg

Juhlat Greijassa.jpg

Juhlat Greijassa 2.jpg

Greijassa tullaan järjestämään ohjattua ryhmäliikuntaa ulkopuolisen palveluntuottajan toimesta. Myös osa asukkaista ohjaa erilaisia harrastuspiirejä Greijassa.

 

Kuntoilua Greijassa.jpg

Kylätalo Greija.jpg

Triplan YIT Kotien asukkaille on tarjolla yhteistä tilaa myös Greijaa pienemmässä, kalustetussa kerhohuoneessa sekä vapaassa käytössä olevassa kuntosalissa.

 

Triplan kuntosali.jpg

Triplan pyöräkellari ja pesutupa ovat viihtyisiä ja asukkaiden kertoman mukaan juuri niissä naapurit usein kohtaavat ja tutustuvat toisiinsa.

 

Triplan pyöräkellari.jpg

Triplan pyykkitupa.jpg

Triplassa asuminen edustaa juuri sitä, mitä Helsingin kaupunkikin haluaa edustaa: maailman sujuvinta arkea.

Vähän yli vuosi sitten avautuneen Mall of Triplan palveluiden lisäksi Triplan asukkailla on mahdollisuus tilata palveluita – kuten siivous, muuttoapu, pyykkihuolto, lasten tai lemmikkien hoito, catering- tai ruokapalveluita – suoraan kotiinsa YIT Plussan palvelutorin kautta. YIT Plus palvelee asukkaita myös keskustelukanavana ja sen kautta tilataan saunavuoro tai Greija ainoastaan omaan käyttöön.

Triplan asukkailla on lähes katkeamaton sisäyhteys Mall of Triplan päivittäistavara-, erikoiskauppa-, ravintola-, kahvila- ja viihdepalveluihin, pysäköintitiloihin sekä Pasilan rautatieasemalle – ja sieltä lentoaseman kautta jopa mihin päin maailmaa tahansa.

Pasilan rautatieaseman kautta on arvioitu kulkevan vuonna 2025 130 000 matkustajaa ja 900 junaa päivässä. Junien lisäksi Triplan joukkoliikennekeskus tarjoaa helpot yhteydet myös raitiovaunujen, bussien ja tulevan metron välillä.

 

Tripla.jpg

 

Tutustu Triplan koteihin

Lisätietoja YIT Kodeista