Tampereella YIT Koteja saa nyt valmiiksi kalustettuina

Unohda muuttolaatikot ja pakkaaminen. Astu ilman muuttokuormaa uuteen kotiin, jossa kaikki on valmiina – kalusteista kattiloihin.

YIT tarjoaa Tampereella asiakkailleen nykyään myös mahdollisuuden hankkia täysin asumisvalmis koti.

”Kalustettu asunto on hyvä lisä valikoimaamme. Osa asiakkaistamme haluaa olla mukana suunnitteluvaiheessa, osa haluaa avaimet muuttovalmiiseen kotiin. Heidän lisäkseen on ihmisiä, jotka haluavat valmiiksi kalustetun asunnon. Heitä varten valikoimassamme on käyttövalmis YIT Koti”, kuvailee myyntipäällikkö Maarit Riihelä YIT:n Tampereen Asuntomyynnistä uutta palvelua.

Sisustussuunnittelijan kalustamassa ja stailaamassa kodissa on kaikki: sohva, ruokapöytä, astiat, sänky vuodevaatteineen – jopa pyykkikori on paikallaan. Aloilleen asettumiseen tarvitaan vain henkilökohtaiset tavarat ja mieleistä täytettä jääkaappiin.

Kalusteista kattiloihin varustettu uusi koti on vaivaton vaihtoehto muun muassa:

  • sijoitusasunnoksi
  • kakkosasunnoksi
  • opiskelija-asunnoksi
  • työasunnoksi
  • niille, jotka eivät pidä pakkaamisesta ja sisustamisesta
  • äkillisiin ja ennakoimattomiin elämänmuutoksiin

”Sisustusarkkitehdin suunnittelemassa kodissa kalustekokonaisuudet on valittu asuntotyypin mukaan. Alan ammattilainen on miettinyt kaiken valmiiksi: valaisimet on asennettu kattoon, lakanat ovat vuoteessa ja pyyhkeet koukuissa. Näissä kodeissa käyttömukavuus on maksimissaan”, lupaa kalustettujen asuntojen sisustussuunnittelusta vastaavan POF Groupin toimitusjohtaja Juhani Grönholm.

Tuottoisampi sijoitusasunto

Kalustettu asunto on vaivattomampi ja tuottoisampi sijoituskohde. Vastavalmistunut asunto on remonttivapaa ja tyylikkäästi kalustetun huoneiston vuokra korkeampi kuin vanhan ja tyhjän.

Työ- tai opiskeluasunnoksi

Kalustettu, uusi YIT Koti sopii erinomaisesti kakkoskodiksi, esimerkiksi opiskelukämpäksi. Aloilleen asettuminen on helppoa kuin hotellissa.

Maarit Rantala hankki viime syksynä Tampereen Lentävänniemestä itselleen valmiiksi sisustetun YIT Kodin.

”Aloitin opiskelun Sastamalassa, ja tarvitsin opiskelun ajaksi kakkoskodin. Opiskelumatka kotikaupungistani Vantaalta oli liian pitkä päivittäiseen kulkemiseen. Maarit Riihelä ehdotti minulle valmiiksi sisustettua malliasuntoa. Se oli vaivaton vaihtoehto, sillä minun ei tarvinnut hommata erikseen kalusteita, kodinkoneita ja muita elämiseen tarvittavia asioita. Tullessani ensi kertaa kakkoskotiini oli vähän kuin olisi asettunut asuntonäyttöön: marssin sisään vaihtovaatteiden ja henkilökohtaisten hygieniatarvikkeiden kanssa. Kun saan opiskeluni päätökseen, katson, laitanko kodin myyntiin vai vuokralle”, hän toteaa tyytyväisenä.  

Valmiiksi kalustettu YIT Koti tekee muuttamisesta helppoa!

Muuttoporukan pizzahetken sijaan voit laittaa kuohuvan kylmään ja viettää tupaantuliaisia.

KIINNOSTAAKO KALUSTETTU ASUNTO?

Lue lisää kalustetusta YIT Kodista