St1 muuttaa Triplaan – ”Ympäristösertifioitu Tripla tukee brändimme arvoja”

St1:n toimitusjohtaja Mika Wiljanen kertoo, että yrityksen 200 työntekijää muuttavat innolla Triplaan. Wiljanen uskoo, että uusi pääkonttoripaikka lisää yrityksen työtyytyväisyyttä entisestään.

Triplan keskikortteliin nousevan toimistotorni Workery Westin tuorein toimitilavuokralainen on pohjoismainen energiayhtiö St1, joka muuttaa Suomen pääkonttorinsa Triplaan.

St1:n toimitusjohtaja Mika Wiljanen kertoo, että pääkonttorin siirtäminen Triplaan oli luonteva valinta niin sijainnin kuin yrityksen arvojenkin puolesta.

– Sijainti ja julkisen liikenteen yhteydet käänsivät valinnan Triplaan. Muutto ympäristösertifioituun Triplaan tukee lisäksi hyvin brändimme arvoja ja pitkäjänteisesti toteuttamaamme visiota olla johtava CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä.

St1 on panostanut kasvavasti uusiutuvaan energiaan, kuten biopolttoaineisiin, teolliseen tuulivoimaan ja maalämpöjärjestelmiin, joita se tutkii ja kehittää jatkuvasti.

St1:n uusiin tiloihin Triplaan muuttaa noin 200 työntekijä. Yhteensä konsernilla on töissä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa yli 700 henkilöä.

Wiljasen mukaan henkilöstö odottaa innolla muuttoa uusiin toimitiloihin.

– Sijainti kattavien palvelujen välittömässä yhteydessä helpottaa monen arkea. Lisäksi meille on tärkeää, että saamme kaikki työskentelytilat samaan kerrokseen, mikä lisää tehokkuutta ja luonnollista kommunikaatiota eri tiimien kesken. Uskomme, että Triplan upeassa ympäristössä kasvatamme työtyytyväisyyttä entisestään.

Alkuvuonna 2020 valmistuvissa Triplan Workery-toimistoissa tulee työskentelemään yhteensä noin 5 000 henkeä.

Joulukuussa 2018 YIT myi kehittämänsä ja rakenteilla olevat Triplan Workery-toimistot yhtenä kokonaisuutena saksalaiselle kiinteistösijoitusyhtiö Commerz Realille. Toimistojen vuokrattava pinta-ala on noin 50 000 neliömetriä. Triplan toimistojen vuokrausaste on jo noin 80 prosenttia.

Triplan Workery-toimistot rakennetaan LEED Platinum -ympäristösertifikaatin vaatimusten mukaisesti.


Lue muita juttuja Triplasta