Kotiin tilattavat asumisen palvelut halutaan kaikkien YIT Kotien asukkaiden ulottuville

Tavoite on, että kaikki YIT Kotien asukkaat voisivat tilata asumisen palveluita suoraan koteihinsa sähköisen YIT Plus palvelutorin kautta. Pääkaupunkiseudulla tämä on jo mahdollista.

Kaikki YIT Kotien asukkaat pääkaupunkiseudulla voivat nyt tilata asumisen palveluita suoraan koteihinsa digitaalisen YIT Plus -palvelutorin kautta.

”Tavoitteemme on, että palvelutori ja suoraan kotiin tilattavat asumisen palvelut olisivat kaikkien YIT Kotien käytössä ympäri Suomen*. Ihmiset arvostavat yhä enemmän asumisen helppoutta ja vaivattomuutta. Siksi myös kiinnostus palveluita kohtaan on jatkuvasti kasvussa”, kertoo asumisen palveluiden johtajamme Pekka Helin.

Asumisen mukavuutta sekä turvallisuutta lisääviä palveluita tuottavat alueellisesti vahvat kumppanit, joille hyvä asiakaskokemus ja palveluiden jatkuva kehitys ovat tärkeitä asioita.

Palvelut suunnitellaan aluekohtaisesti; tarjolla on perinteisten siivous-, ikkunanpesu-, vaatehuolto ja kotiapupalveluiden lisäksi esimerkiksi muutto-, koiranulkoilutus-, kierrätys-, digiopastus-, laitevuokraus-, yhteiskäyttöauto-, sisustus-, remontointi-, varastointi-, catering- sekä ruokakassipalveluita.

Palvelut löytyvät sähköiseltä YIT Plus palvelutorilta helposti ympäri vuorokauden. Palveluiden hinnat ja niiden tuottajat on valmiiksi kilpailutettu, mikä säästää asiakkaan aikaa. Tilaamisen lisäksi palveluiden maksaminen onnistuu palvelutorin kautta.

”YIT:n perustehtävä on luoda parempaa elinympäristöä. Yksi osa tätä on sujuva arki ja helppo asuminen. Aika on arjen luksusta, jota harvalla meistä on käytössään liikaa. Tunteja emme voi tarjota asiakkaillemme lisää, mutta onneksi aikaa voi hankkia palveluita hyödyntämällä” Helin toteaa.

Palvelutorin tarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti asiakkailta kerätyn palautteen perusteella. Palaute on ollut myönteistä. Suosituin palvelutorilta tilattu palvelu on tähän mennessä ollut kotisiivous.

*YIT Plus -palvelu on käytössä kaikissa vuoden 2014 jälkeen valmistuneissa asuntoyhtiöissä. Uudet asuntoyhtiöt liitetään palveluun automaattisesti. Myös kaikki YIT:n rakentamat vanhemmat asuntoyhtiöt voivat liittyä palveluun halutessaan.

Lue lisää:
www.yit.fi/asunnot/asunnon-ostajalle/yit-plus/palvelutori