Asiakastarina: Digi- ja telemarkkinointiyritys Gainer

Tässä juttusarjassa annamme asiakkaiden kertoa, kuinka yhteistyö kanssamme sujui. Digi- ja telemarkkinointifirma Gainerille YIT:n kautta löytyneet toimitilat toivat paitsi uudenlaista yhteishenkeä, myös kuluneen vuoden kovimmat myynnit.

“Toimistomme oli kokonaiset seitsemän vuotta Etelä-Helsingissä Korkeavuorenkadulla. Paikka oli remontin tarpeessa ja aika oli ajanut tilojen ohi. Hyviä toimitiloja tuntui olevan paljon tarjolla, lähdimme syksyllä 2016 etsimään modernimpaa toimistotilaa Gainerille. Kartoitin itse useita välittäjiä, mutta YIT:ltä soitettiin minulle ennen kuin otin itse yhteyttä heihin. Siinä vaiheessa olin ehtinyt käydä katsomassa jo noin 20 kohdetta.

YIT:n vahvuudeksi paljastui heti kättelyssä toimiva kommunikaatio ja aito ihmiskontakti. Tapasimme YIT:n Petra Karimiehen kanssa sateisena syysaamuna Lönnrotinkadulla sijaitsevan toimiston edustalla, ja suuntasimme katsomaan tiloja. Petra nappasi heti kiinni siitä, mitä tarvitsimme, kartoitti uuden tilan potentiaalin suhteessa vanhaan toimistoon ja otti alusta lähtien aktiivisen otteen projektiin.

Meillä oli tarkasti mielessä, millaisen toimitilan tarvitsemme, sillä olimme yhdessä tiimin kanssa miettineet tarpeita tilavisiotyöpajassa. Markkinointityön luonteesta johtuen työpajassa tärkeään rooliin nousivat erityisesti tilan riittävyys ja hyvä akustiikka. Toisaalta tavoitteellisesta ja joskus torjumistakin sisältävästä työstä pitää saada myös hengähtää, joten toimivat sosiaalitilat, hyvät kulkuyhteydet ja inspiroiva sisustus ovat myös todella tärkeitä, sillä ne vaikuttavat suoraan työssä jaksamiseen.

Muutimme sisään puolisen vuotta vuokrasopimuksen kirjoittamisen jälkeen. YIT oli hoitanut layout-suunnittelun toiveidemme mukaan, ja pääsimme muuttamaan käytännössä valmiiseen tilaan. Muuttopäivä oli helatorstain jälkeinen perjantai, ja seuraavana maanantaina pääsimme jo normaalisti hommiin. Teimme sisäänmuuttopäivänä vuoden siihenastisen parhaan tuloksen, josta saatu hyvä draivi kantaa yhä eteenpäin. Jouhevasti edenneellä muutolla ja YIT:n hyvällä asiakaspalvelulla oli onnistumisessa tärkeä rooli.

Meidän tavoitteenamme on pitää parhaat ihmiset Gainerin digiTele-ratkaisuja tuottamassa ja toteuttamassa. Hyvä työnantajamaine on kilpailutekijä ja olemmekin olleet toistuvasti Great Place To Work -rankingissa palkintosijoilla. Hyvät toimitilat ovat olennainen osa työntekijöistä huolehtimista: kun on tarpeeksi toimivaa tilaa ja asianmukaiset systeemit oman työn hyvin hoitamiseen, on työpaikalle kiva tulla.”

 Mikko Laakso, toimitusjohtaja, Gainer

 

Gainer:

  • Perustettu vuonna 1984
  • Toimipisteet Helsingissä ja Lahdessa
  • Tarjoaa monipuolisia myynnin ja markkinoinnin palveluita asiakasprofiloinnista telemarkkinointiin: mm. varainhankintaa, yritysmyyntiä, digikampanjoita.
  • Työntekijöitä yhteensä noin 100, joista noin 30 yhtä aikaa työvuorossa. Konttori auki klo 8-20.30.
  • Keski-ikä n. 35. Etenkin iltaisin töissä paljon nuoria.
  • Asiakkaita mm. Veronmaksajat, World Vision, Doctagon

 

Toimitila:

  • 330 m2 toimistotila Helsingin keskustassa Lönnrotinkadulla, toisessa kerroksessa
  • Samassa rakennuksessa paljon muita yrityksiä, alakerrassa asiakastapaamisiin sopiva kahvila
  • LEED-ympäristösertifioitu kohde
  • Työntekijöille tarjolla tilava pyöräparkki ja sosiaalitilat rakennuksen alakerrassa


Tutustu Gaineriin

Lue lisää tulevaisuuden työstä