Kalliotilojen sisustaminen

Kalliotilojen sisustustyöt

Maanalainen rakentaminen on varteenotettava vaihtoehto, kun tonttineliöt ovat rajatut tai rakennusluvat rajoittavat muuten maanpäällisen rakennuksen kokoa. Referensseihimme kuuluvat monenlaiset erityiskohteet ja tekniset laitokset, kuten pysäköinti-, voima- ja vesihuoltolaitokset sekä urheilupaikat. Kalliolouhinnan jälkeen kalliotilat viimeistellään asiakkaan turvallista ja toimivaa loppukäyttöä varten.

Tunnelien sisustustyöt

Olemme maanalaisen rakentamisen monipuolinen ammattilainen. Toteutamme hankkeet kokonaisvaltaisesti vahvalla asiantuntemuksella ja pitkällä kokemuksella. Toteutamme sisustustyöt aina tarpeittesi ja erikoistoiveittesi mukaisesti.

Tunnelien sisutustyöt ovat osa maanalaisen rakentamisen kokonaispalveluamme. Hallitsemme niin suuret kuin pienemmätkin projektit ja olemme tottuneet toimimaan haastavissa kaupunkiolosuhteissa. 

Kellaritilojen käyttötarkoitusten muutokset

Kaupunkien kasvamista rajoittaa usein pula tonttimaasta. Ratkaisu tilatarpeeseen on rakennusten laajentaminen maan alle. Kellaritilojen käyttötarkoitusten muutoskohteissa rakennuksia jatketaan alaspäin, jolloin maanalaisia tiloja saadaan suurennettua ja otettua hyödyllisempään ja tehokkaampaan käyttöön. Maanalaisiin tiloihin voidaan rakentaa esimerkiksi huolto- ja pysäköintitiloja.

Hallitsemme suuret projektit ja haastavat kaupunkiolosuhteet. Olemme toteuttaneet useita kohteita kaupunkien ydinkeskustoissa. Maanalaisten tilojen laajentamisessa alaspäin yhdistyvät usein erikoispohjarakentaminen ja –louhinta sekä korjaus- ja betonirakentaminen. Tarjoamme monipuolista osaamista maanalaisen rakentamisen eri vaiheisiin.