Uudiskohteet ja myytävät loma-asunnot Ylläksellä

Ylläksen uudet loma-asunnot

Esittelyssä pian

 • Perhe laskettelurinteessä sinistä taivasta vasten
  Ihastu pitkiin mäkiin ja laajaan latuverkostoon

  Ylläs on suksikansan taivas! Sekä laskettelurinteiden että rinnekilometrien määrä tekevät Ylläksestä Suomen suurimman hiihtokeskuksen. Latuverkostoa on 330 kilometriä ja moottorikelkkailuun sopivia reittejä 410 kilometrin verran. Aivan uusien loma-asuntojen vieressä sijaitseva Ylläksen pisin rinne tarjoaa kolme kilometriä silkkaa laskemisen riemua koko perheelle! Kaikissa loma-asunnoissa on oma varasto laskettelu- ja hiihtovälineille.

 • Nainen ajaa fatbikella syksyn ruska taustalla
  Yllästy ympäri vuoden

  Ylläs houkuttelee arjen irtiottoihin seitsemän tunturin juurella. Se on aktiiviliikkujan unelma, sillä tekemistä löytyy takuulla kaikkina vuodenaikoina – piditpä oikeastaan mistä tahansa lajista! Erinomaisten hiihto- ja laskettelumahdollisuuksien lisäksi Ylläksellä on hengästyttävän kauniita maasto- ja talvipyöräilyreittejä sekä helppokulkuisia luontopolkuja ja pitkospuita. Pääset siis viilettämään mäkiä alas kesät talvet! Tutustu myös Suomen parhaisiin frisbeegolf-ratoihin.

   

 • Patikointia kansallispuiston pitkospuissa
  Hengitä maailman puhtainta ilmaa

  Ylläksellä kannattaa pysähtyä välillä vain hengittämään syvään sisään ja ulos, sillä täällä on tutkitusti maailman puhtain ilma! Pallas-Yllästunturin kansallispuisto tarjoaa ainutlaatuisen upean ympäristön patikointiin, marjastukseen ja kalastukseen ja vie lepotilaan sielun sopukoita myöten. Koe pohjoisen yöttömät yöt, ruskan väriloisto ja revontulet! Ylläksen henkeäsalpaavissa kauniissa maisemissa tunnet olevasi osa lumoavaa, koskematonta Lapin luontoa.

 • Ravintolapöytä kuvattuna ylhäältäpäin
  Monipuoliset palvelut ympärillä

  Sopivan tiiviillä alueella on helppo oleilla ja touhuta myös lasten kanssa, sillä laskettelukeskuksen kaikki palvelut ja aktiviteetit ovat käden ulottuvilla. Loma-asunnoissa on oma rauha, ja rinne sekä palvelut ovat ihan vieressä. Alueella sijaitsevaan joogastudioon, keilahalliin ja pieneen kylpylään hipsuttelee kesällä vaikka tohvelit jalassa, sillä niihin on vain muutaman minuutin kävelymatka.

   

 • Vauhdikasta kyytiä huskysafarilla
  Virkisty elämyksistä

  Ylläksellä on paljon nähtävää ja tapahtumia ympäri vuoden: osallistu ruskariehaan, käy konsertissa, katsele ulkoilmaelokuvia, tutustu lappilaisiin kyliin, hurmaannu taidenäyttelyistä, suunnista iltarasteille, ihastu Kittilän lumikylään tai nauti rekiajelusta, ratsastusretkestä tai huskysafarista. Kokeile rohkeasti – voit yllästyä iloisesti! Melkein naapurissa sijaitseva Levi on tunnettu myös iltariennoistaan, eli kun tanssijalkaa vipattaa, voit lähteä ykkösrivin artistien musiikin vietäväksi.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Ylläs
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Oulun Asuntomyynti
Paulaharjuntie 20, 90530 Oulu
*) 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista