Uudiskohteet ja myytävät loma-asunnot Vierumäellä

Vierumäen uudet loma-asunnot

Vierumäki on monipuolinen vapaa-ajankeskus, jossa voit harrastaa lukemattomia liikuntalajeja ympäri vuoden. YIT:n myytävät loma-asunnot Vierumäellä ovat upealla paikalla metsälammen tuntumassa.

Lähellä on hotelli, ravintoloita ja kattava valikoima hyvinvointipalveluita, joiden lisäksi alueelle rakennetaan kylpylää.

Tutustu myös muihin myytäviin loma-asuntoihin Suomen parhaissa lomakohteissa.

Esittelyssä pian

Asiakaskokemuksia

”Voi keskittyä lomalla olemiseen”

Pohditko, millaista elämä Vierumäellä Chalets-loma-asunnossa olisi? Usein parasta tietoa saa aidoilta asiakkailta, joilla on jo kokemusta lomailusta alueella.

Tutustu golfaavan pariskunnan kokemuksiin.

Tutustu liikunnallisen perheen kokemuksiin.

Lue aitoja kokemuksia asiakkailtamme!

Tutustu alueeseen

 • Vierumäki on ihanteellinen ulkoliikuntakohde ympäri vuoden!
  Reippailua raikkaassa ulkoilmassa

  Vierumäki on ihanteellinen ulkoliikuntakohde ympäri vuoden! Talvella pääset hiihtämään valaistuilla laduilla, jotka muuttuvat kesäisin retkeily- ja lenkkeilyreiteiksi. Luistelu ja jääkiekko onnistuvat talvisin ulkojäillä.

  Vierumäen kesä tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin pyöräilyyn, porrastreeniin, melontaan, SUP-lautailuun kuin frisbeegolfaukseenkin. Ulkokentillä pelaat tennistä, jalkapalloa ja rantalentopalloa tai treenaat yleisurheilua. Lisämaustetta ulkoilmalomailuun antavat seikkailupuisto ja luontopolut.

 • Kun lomakoti on aivan golfkenttien vieressä, kentälle pääsee kävellen. Vierumäellä on kaksi 18-reikäistä golfkenttää.
  Golfaa alkukeväästä lähtien

  Kun lomakoti on aivan golfkenttien vieressä, kentälle pääsee kävellen. Vierumäellä on kaksi 18-reikäistä golfkenttää. Hiekkapohjaiseen mäntymetsään rakennettu Classic on kaunis ja haastava kenttä, joka kuivuu keväisin poikkeuksellisen nopeasti pelikuntoon. Pelikausi voi siis olla jopa seitsemän kuukauden pituinen! Cooke on championship-tason kenttä ja 9-reikäinen Coach par-3 -harjoituskenttä. Klubitalo Golf Paviljonki ja taukokioskit tarjoavat virkistystä pelikierroksiin.

 • Vierumäen sisäliikunnan lajikirjosta löytyy jokaiselle jotakin! Liikuntahalleissa voit uida ja luistella sekä pelata pallopelejä tenniksestä padeliin.
  Huikea kirjo sisäliikuntalajeja

  Vierumäen sisäliikunnan lajikirjosta löytyy jokaiselle jotakin! Liikuntahalleissa voit uida ja luistella sekä pelata pallopelejä tenniksestä padeliin. Niissä pääset myös treenaamaan tatamilla tai kuntosalilaitteilla, harrastamaan lajeja telinevoimistelusta jousiammuntaan tai kokeilemaan vaikkapa curlingia.

  Hyvä tapa tutustua uuteen lajiin on osallistua ohjatulle liikuntatunnille tai peruskurssille – miltä kuulostaisi koko perheen tenniskurssi tai uintitekniikkaviikonloppu? Vierumäellä voit myös mittauttaa kuntosi.

 • Suomen vanhimman urheiluopiston alue linjakkaine funkkisrakennuksineen on kompakti ja turvallinen lomakohde koko perheelle.
  Kaunis, kompakti ja turvallinen ympäristö

  Suomen vanhimman urheiluopiston alue linjakkaine funkkisrakennuksineen on kompakti ja turvallinen lomakohde koko perheelle. Vierumäki sijaitsee kirkasvetisten järvien ja Salpausselän Geoparkin harjujen välissä. Harrastus- ja liikuntakohteisiin pääset helposti kävellen, ja lapsetkin voivat liikkua alueella itsenäisesti.

  YIT:n Vierumäen lomakodit sijaitsevat kauniin metsälammen vieressä rauhallisella paikalla, jossa on myös oma grillikatos ulkoilmakokkailua varten.

 • Hemmottele itseäsi aktiviteettien lomassa hieronnalla, rentouttavilla Day Spa -hoidoilla ja saunojen lämmöllä.
  Lomailun pienet ylellisyydet

  Lomalla on ihanaa istuutua valmiiksi katettuun pöytään ja nauttia hyvästä ruoasta kaikessa rauhassa. Vierumäen kahviloista ja ravintoloista löydät suosikkisi, ja myös perheen pienimmät on huomioitu. Alueen sisäinen, maksuton kuljetus palvelee ravintoloiden aukioloaikojen mukaisesti.

  Hemmottele itseäsi aktiviteettien lomassa hieronnalla, rentouttavilla Day Spa -hoidoilla ja saunojen lämmöllä. Alueelle on myös suunnitteilla kylpylä, jonka arvioitu valmistumisajankohta on 2024.

 • Chalets 5 -kodit soveltuvat lomailun lisäksi pysyvään asumiseen ja siten myös sijoitusasunnoiksi.
  Lomakoti, vakikoti tai sijoitusasunto

  Chalets 5 -kodit soveltuvat lomailun lisäksi pysyvään asumiseen ja siten myös sijoitusasunnoiksi. Niiden sijainti on keskeinen, sillä Vierumäelle on toimivat kulkuyhteydet eri puolilta Suomea ja reilun tunnin ajomatka pääkaupunkiseudulta. Alue on kattavine palveluineen ja harrastusmahdollisuuksineen kuin tiivis ja kodikas kylä, jonne myös lemmikit ovat tervetulleita.

 • Vierumäeltä on vartin ajomatka Vuolenkosken kotieläinfarmille, Vuorenpeikon näkötorniin Nastolaan tai Heinolan huskypuistoon, lintutarhaan, vesitornin kahvilaan ja Dorkin taidepuistoon.
  Puolessa tunnissa laskettelemaan, vartissa eläinpuistoon

  Vierumäeltä on vartin ajomatka Vuolenkosken kotieläinfarmille, Vuorenpeikon näkötorniin Nastolaan tai Heinolan huskypuistoon, lintutarhaan, vesitornin kahvilaan ja Dorkin taidepuistoon. Messilän laskettelukeskukseen hurautat autolla puolessa tunnissa, eikä Lahtikaan ole sen kauempana!

  Ruokaostoksille on kymmenen minuutin ajomatka, ja pienet täydennykset saat hankittua, vaikka polkupyöräajelulla käydessäsi.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Vierumäki
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista