Uudiskohteet ja myytävät asunnot Vaasassa

Vaasan uudet asunnot

Vaasa on Pohjanmaan maakuntakeskus Merenkurkun itärannalla, ainutlaatuisen maailmanperintösaariston äärellä. Asuntorakentaminen on vilkasta, ja YIT:n uudet myytävät asunnot Vaasassa sijaitsevat huippupaikoilla keskustassa ja meren rannalla.

Katso myös Vaasan lähimpien kaupunkien myynnissä olevat asunnot, kuten myytävät asunnot Kokkolassa ja myytävät asunnot Seinäjoella.

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Lue lisää Vaasasta

Rakennamme Vaasaan, Suomen aurinkoisimpaan kaupunkiin, uusia koteja aivan ydinkeskustaan ja hyvien liikenneyhteyksien päähän kaupungin hyörinästä. Myytävät asunnot Vaasassa sijoittuvat idyllisiin ympäristöihin, joissa moderni, urbaani asumismukavuus yhdistyy palveluiden ja luonnon läheisyyteen.

Vöyrinkaupungissa asut makeasti lähellä kaikkea

Vaasan Paakarinpuistoon kohoaa uusi rento kortteli, jossa asut keskustan kainalossa ja vehreän puiston kupeessa. YIT:n myytävät asunnot Vöyrinkaupungissa sijaitsevat lähellä palveluja, kouluja ja yliopistoja ja Vaasan keskustan vilinä on vain kilometrin päässä. 

Wasa Marina on unelmasijainti niille, jotka rakastavat merta

Wasa Marinan alue tulee rajautumaan aivan Palosaaren Salmen rantaan, ja rantarivin kodeista avautuu hulppea merimaisema. YIT:n myytävät asunnot Wasa Marinassa sijoittuvat kävelymatkan päähän keskustasta ja asuminen on ainutlaatuinen yhdistelmä merellisiä harrastusmahdollisuuksia, hyviä lähipalveluita, värikästä paikallishistoriaa ja arjen luksusta.

Mustasaari tarjoaa idyllin saaristokunnan keskustassa

Mustasaaren kunta sijaitsee aivan Vaasan kyljessä, ja hurautat sieltä autolla Vaasan keskustaan alle kymmenessä minuutissa. Omenalaakson alue rakentuu Mustasaaren Sepänkylään paikalle, jossa on aiemmin kasvanut omenatarha. Täällä asut väljästi omassa rauhassa, mutta ihan lähellä monipuolisia palveluita ja vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. YIT:n myytävät asunnot Mustasaaressa sijaitsevat aivan idyllisen saaristokunnan keskustassa.

Vaasan keskustan Teatterikorttelissa autopaikkoja

Vaasaan rakentui uusi asuinkortteli, Teatterikortteli. YIT:n myytävät autopaikat Vaasan keskustassa sijaitsevat kaupunginteatterin vieressä ydinkeskustassa.

Klemettilässä myytävänä autopaikkoja

Maasillan ja vanhan linja-autoaseman pohjoispuolella sijaitsevassa korttelissa on YIT:n myytäviä autopaikkoja..

Vaasan keskustan kohokohdat – aurinkoa ja tyytyväisiä asukkaita 

Tilastojen mukaan Vaasa on Suomen aurinkoisin kaupunki, ja vaasalaiset ovat harvinaisen tyytyväisiä̈ elämäänsä. Tyytyväisyys voi johtua aurinkopäivien suuresta määrästä tai ehkäpä siitä, että Vaasan kaupunki panostaa kulttuuriin eniten asukasta kohti Suomessa. Kaupungissa on hengästyttävä määrä teattereita, museoita ja gallerioita. Konsertteihin, keikkoihin ja muihin tapahtumiin voi tutustua paikallisen KultTour-lehden avulla.

Vaasassa voi harrastaa myös liikuntaa laidasta laitaan, kuten purjehdusta, golfia, ratsastusta, kalastusta, keilausta ja talviurheilulajeja. Lisäksi vaasalaisten käytössä on Suomen suurin yleisurheilu-, palloilu- ja monitoimihalli Botnia-halli sekä Tropiclandian vesipuisto.

Liikenneyhteydet

Vaasan lentokentältä, yhdeksän kilometrin päässä keskustasta, pääsee Tukholmaan reilussa tunnissa. Helsinkiin lentoaika on kolme varttia. Keskustan vieressä sijaitsevalta rautatieasemalta Pendolino vie nopeimmillaan Helsinkiin noin kolmessa ja puolessa tunnissa. Laivat kulkevat päivittäin Ruotsin Uumajaan, jonne on vain 80 kilometriä.

Kauneutta ja kulttuuria kahdella kielellä 

Vaasassa uusi ja vanha elävät sulavasti limittäin. Toria reunustavat goottilaistyyppinen kauppahalli ja nykyaikaiset kauppakeskukset, kahvilat ja ravintolat. Palosaaren kauniin idyllin muodostaa yliopiston uudet rakennukset, vanhat puutalot ja uusiokäyttöön otetut entiset tehdasrakennukset.

Kaksikielisyys on rikkaus! Vaasassa esimerkiksi teatterista ja muusta kulttuuritarjonnasta voi nauttia molemmilla kotimaisilla, hur som helst. Myös musiikkitarjonta on laaja-alaista sinfonioista oopperaan ja rockista poppiin.

Opiskelijakaupunki

Yliopistokaupungissa toimivat Vaasan yliopiston lisäksi Helsingin yliopiston oikeustieteellinen koulutus, Svenska handelshögskolan, Åbo Akademi sekä Aalto-yliopiston muotoilukeskus Muova. Kaupungissa on myös useampia ammatti- ja ammattikorkeakouluja. Tiedekirjasto ja oppimiskeskus Tritonia sijaitsevat Vaasan yliopiston kampusalueella.

Vaasan Saaristo

Vaasan edustan Merenkurkun saaristo kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon, sillä se on harvinainen esimerkki siitä, kuinka maisema muuttuu jatkuvasti maankohoamisen seurauksena. Vaasan kohdalla Merenkurkku on kapeimmillaan, ja Ruotsiin on meriteitse vain 80 kilometriä̈.

Vaasassa meriluonnosta voi nauttia vesillä liikkumisen lisäksi monin eri tavoin esimerkiksi veneilemällä tai vaeltamalla Kunin ja Stundarsin reiteillä. Pilvilammin monipuolisella ulkoilu- ja virkistysalueella pääsee liikkumaan vuoden ympäri kävellen, pyörällä tai suksilla.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Vaasa
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Vaasan Asuntomyynti
Kokkokalliontie 12, 65300 Vaasa
*) 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista