Myytävät asunnot ja uudiskohteet Seinäjoen Veturikorttelissa

Veturin kyydissä kohti hyvää arkea

Seinäjoen uusi käyntikortti on aivan kiinni matkakeskukseen nouseva Veturikortteli. Siellä asut kaiken hyvän keskellä. Kaupat, ravintolat, harrastuspaikat ja terveyspalvelut ovat vain askeleen päässä.

Vaihtelua ja elämyksiä kesään tuovat Tangomarkkinat, Provinssi, Vauhtiajot ja monet muut Suomen tunnetuimmat kesätapahtumat, joihin voit helposti osallistua lähes kotikadullasi.

Lyhyt matka lähelle ja kauas

Veturikortteli näyttää suuntaa nykypäivän viihtyisälle asumiselle ja työnteolle. Uuteen kortteliin nousee kolme modernia asuintaloa sekä päiväkoti, perhekeskus Aallokko sekä toimistotiloja. Kahvilakin on suunnitteilla. Matkakeskuksen kyljessä kun ollaan, yhteydet lähelle ja kauas ovat ensiluokkaiset. Junat ja linja-autoasemat vievät sinut nopeasti ympäri maakuntaa ja kaikkialle Suomeen. Täältä on helppo lähteä reissuun ja tänne on ihana palata omaan kotiin.

Varmista paikkasi Veturikorttelissa!

Seinäjoen Asemapäällikön kodit ovat rakenteilla ja valmistuvat marraskuussa 2024. Tutustu erilaisiin asuntopohjiin ja valitse kodeista mieluisin.

Lue lisää Veturikorttelin rakentamisesta ja toimitiloista osoitteessa https://yit.fi/veturikortteli

Koti keskellä kaupunkia
Koti keskellä kaupunkia
Lyhyt matka lähelle ja kauas
Lyhyt matka lähelle ja kauas
Tilaa hyvään arkeen
Tilaa hyvään arkeen

Esittelyssä pian

 • Veturikortteli on Seinäjoen uusi käyntikortti​
  Veturikortteli on Seinäjoen uusi käyntikortti

  Seinäjoki on aina ollut merkittävä risteysasema, josta juna kuljettaa sinut nopeasti niin Ouluun kuin Helsinkiin. Nyt rakennettava Veturikortteli on näyttävä ja omaleimainen käyntikortti kaikille Seinäjoelle tuleville. Se näyttää tasokkaan ja viihtyisän asumisen suunnan. Vaikka reissussa olisi kuinka mukavaa, kivointa on aina palata kotiin Veturiin, omaan kotiin aseman kainalossa.

 • Seinäjoen Veturikortteli on aina ykkösenä
  Veturi on aina ykkösenä

  Hyvät palvelut, loistava sijainti ja sujuvat yhteydet joka suuntaan - Veturi on ihan ykkönen. Veturista pyörähdät minuuteissa kauppaan tai torille kahville. Entä kaipaatko kesään musiikkia ja vauhtia? Monet Suomen tunnetuimmat festarit, kuten Tangomarkkinat, Provinssi tai Vauhtiajot tapahtuvat sopivasti kotisi vieressä.

   

 • Veturikorttelissa on tilaa elää ja hengittää
  Tilaa olla oman elämänsä veturi

  Eteläpohjalaisuuteen kuuluu, että ympärillä pitää olla tilaa. Tilaa elää ja hengittää, tilaa asua ja kasvaa. Seinäjoki on siitä hieno kaupunki, että keskellä lakeuksia siellä riittää tilaa kaikelle hyvälle. Sama linja jatkuu Veturin moderneissa kodeissa, joissa on tilaa elää hyvää arkea. Täällä on helppo toteuttaa itseään ja olla oman elämänsä veturi.

 • Veturikorttelissa asut aivan ytimessä
  Veturissa on sopiva vauhti kaikille

  Veturi on ihanteellinen sinulle, joka haluat asua ihan ytimessä, helposti saavutettavien palveluiden keskellä. Kolmen asuintalon lisäksi Veturiin tulee päiväkoti, perhekeskus Aallokko sekä toimistotiloja. Veturissa säästät sekä asuinkustannuksia että aikaa, kun kaikki kaupat, terveyshuolto ja muut palvelut sijaitsevat käden ulottuvilla.

 • Veturikortteliin tulee kolme asuintaloa
  Veturin kyydissä kohti hyvää arkea

  Ensimmäisenä Veturin kolmesta asuintaloista rakennetaan Seinäjoen Asemapäällikkö, jossa valittavanasi on koteja yksiöstä tilaviin kolmioihin. Tunnelma on modernin raikas. Tilaratkaisut on suunniteltu huolella ja kodeissa on joko viihtyisät parvekkeet tai ranskalaiset parvekkeet. Monissa kodeissa voi myös nautiskella oman saunan löylyistä. 

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Veturikortteli
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Seinäjoen Asuntomyynti
Ahertajankuja 6, 60100 Seinäjoki
Ota yhteyttä ja sovi henkilökohtainen esittely!