Myytävät asunnot ja uudiskohteet Raahe

Raahe

Perämeren rannalla sijaitsevassa Raahessa on merenkulkuun liittyvät kunniakkaat perinteet. Meri ja saaristo sekä historiallinen puukaupunkialue kujineen luovat upeat puitteet nykyaikaiseen, hyvään elämään. Vireässä Raahessa järjestetään asukkaiden ja vierailijoiden iloksi runsaasti erilaisia tapahtumia. Torin lisäksi tapahtumien paraatipaikka on Raahen keskuspuisto eli Härkätori. Talvisin puisto on täynnä toinen toistaan upeampia lumiveistoksia. Pohjois-pohjanmaalaisen kaupungin kulttuurin kehto on Kauppaporvarin kulttuuri- ja kongressitilat teatteriesityksineen ja taidenäyttelyineen.

Lue lisää

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Raahe
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.

YIT Asuntomyynti

Oulun Asuntomyynti
Paulaharjuntie 20 , 90530 Oulu

YIT Asuntomyynti

Oulun Asuntomyynti
Paulaharjuntie 20 , 90530 Oulu

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Raahe
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Lähetetään...