Naapurioppaat Vehviläiset

Kysy Naapurioppaalta, Turku, Barkerinranta

VEHVILÄISET
Turku, Barkerinranta

"Muutto Barkerinrantaan tuntui ihanalta. Tuntui kuin olisi vihdoin tullut kotiin.”


Vehviläiset toteuttivat muuttonsa YIT:n muutonmuutosfilosofian ja ammattijärjestäjä Ilana Aallon avulla. 

Kokemuksia Barkerinrannasta

Barkerinrannan alue on ollut meille pitkään tuttu ympäristö, vaikkemme siellä ole asuneet. Kun uutta aluetta lähdettiin rakentamaan, meille syntyi ajatus, että voisimme hyvin muuttaa sinne ja isompaan kotiin. Seurasimme alueen kehittymistä muutaman vuoden ja päätimme sitten tarttua toimeen. Päätimme yhdistää kaksi asuntoa ja osallistuimme suunnitteluun varhaisesta vaiheesta alkaen. Tämä kannatti, sillä nyt meillä on juuri meille sopiva koti.

Barkerinrannan luonto ja rauhallisuus näin lähellä keskustaa on uskomaton yhdistelmä. Olemme niin onnellisia ja iloisia siitä, että asumme täällä. Nautimme upeista jokimaisemista ylimmän kerroksen asunnostamme, tytöt puolestaan nauttivat erityisesti rauhasta omassa siivessään. On hienoa, että pienissä neliöissä kaikilla on omaa tilaa rentoutua ja rauhoittua. Me kuitenkin saunomme todella paljon, joten löylyt omassa saunassa tuovat meidät aina yhteen kiireisen arjen keskellä.

Katso Vehviläisiltä usein kysytyt kysymykset.

Kysy asuinalueesta tai uuden asunnon ostosta. Soita tai lähetä viesti Vehviläisille.
Puh. 040 552 3248

Kysymykset ja lähettäjän sähköpostiosoite lähetetään Naapurioppaan sähköpostiin. Tiedot tallentuvat teknisistä syistä myös YIT:n järjestelmään. Tietoja käytetään vain palvelun toiminnan varmistamiseen eikä niitä tallenneta YIT:n asiakasrekisteriin. 

Vehviläisiltä usein kysyttyä

Ketä Barkerinrannan alueella asuu?

Alueella asuu paljon erilaista väkeä: paljon nuoria pareja, jotka ovat ostaneet ensiasunnon, jonkun verran vanhempia henkilöitä ja vuokralaisia. Meitä lapsiperheitä on vähemmän, mutta kuitenkin muutamia.


Teetittekö muutostöitä?

Kyllä, teimme huolella muutostöitä ja olemme olleet tyytyväisiä. Arkkitehti suunnitteli kahden asunnon yhdistämisen meille ja saimme uudet piirustukset todella nopeasti. Muutostöitä suunnitellessamme pohdimme huolella, mitä olemme aina toivoneet uudelta kodilta. 

Vehviläisten parhaat Barkerinranta-tärpit

ALUE JA YMPÄRISTÖ

"Barkerinrannasta pääsee erittäin kätevästi liikkeelle kävellen ja pyörällä. Autollakin toki pääsee, mutta joutuu kiertämään vähän enemmän.
”Kotoa on turvallinen reitti kouluun ja harrastuksiin.
”Luonnonläheinen Koroisten lenkki on oivaa ulkoilumaastoa.
”Alue on tärkeää ja kultturellia ympäristöä, ensimmäinen Turun kirkko on sijainnut täällä. Koroisten risti on tästä maamerkkinä
”Lenkkipolun varrella on hyviä kuntoilulaitteita.

PALVELUT

”Isot marketit ovat kävelymatkan päässä.
”Kaikki keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä.
”Alakoulu on lähettyvillä, myös päiväkoti löytyy vähän matkan päästä.
”Linja-autoasema ja rautatieasema sijaitsevat lähettyvillä.

TALO JA ASUNTO

”Yhtiön taloja yhdistää alueen keskellä sijaitseva talotori, missä on mukava viettää aikaa yhdessä.
”Lapsillakin on pihapiirissä paikka, joissa viettää aikaa kavereiden kanssa.

Kartta ja palvelut

Määränpää: