Myytävät asunnot ja uudiskohteet

Nostalgiaa ja mukavuuksia

Vinskin piha on ainoa lajissaan: hieno yhdistelmä uutta ja vanhaa. Ainutkertainen kortteli henkii nostalgiaa Torikadun pikkuputiikkeineen, sisäpihan saunoineen ja juorukiikkuineen.

Puutaloromantiikan lisäksi uniikeissa kodeissa on kaikki modernit mukavuudet, jotka tekevät arjesta ihastuttavan helpon. Vinskin pihalla nautiskelu on sallittua!

Vinskin pihan ensimmäiset kodit valmistuvat vinhaa vauhtia: Tutustu Kuopion Saaran koteihin ja varaa omasi http://www.yit.fi/saara !

Rekisteröidy asiakasrekisteriimme ja pysyt ajan tasalla Vinskin pihan etenemisestä ja uusista kodeista.

Puutalokorttelin tunnelmaa moderneilla mukavuuksilla

”Vinskin pihalla palautetaan tontin vanhojen puutalojen alkuperäinen käyttötarkoitus: asuminen.” Arkkityypit Oy

Pari korttelia torista

Asetu taloksi Kuopion keskustaan, muutama askel mualiman navasta! Vinskin piha -korttelikokonaisuuden sijainti on historiallisen hieno. Kuopion idyllisten rännikatujen asemakaava on peräti Pietari Brahen ajalta eli vuodelta 1776. Pikku Pietarin torikujan ja Puistokadun puutalojen naapurissa elät mukavammin kuin säätyläiset konsanaan! Kesäisellä kävelylenkillä voit katsella Kauppatorin kuhinaa ja palata kotikorttelisi auvoiseen rauhaan. Talvella voit nauttia Kallavedestä luistellen tai hiihtäen ja pistäytyä kotimatkallasi hallissa kahvikupillisella tai lounaalla.

Modernisti puutalokorttelin hengessä

Vinskin pihassa elämä maistuu mainiolta: aurinkokin paistaa sopivasti etelän suuntaiselle sisäpihalle. Viihtyisien oleskelualueiden ja leikkipaikkojen lisäksi viherpeukaloille on kukkapenkkejä. Pihan kruunaa asukkaiden oma pihasauna. Autot ovat piilossa pysäköintihallissa. - Halusimme säilyttää ja vahvistaa aitoa kuopiolaista puukaupunkifiilistä, kuvailee arkkitehti Janne Repo korttelin sisäpihaa.

Harvinaislaatuinen koti

Vinskin pihaan tulee 70 hurmaavaa kaupunkikotia. Alustavat huoneistokoot ovat 20–115 m2. Valikoimassa on avaria loft-tyyppisiä tilaratkaisuja, ullakkoasuntoja, vinoja kattoja ja jopa kaksi tilavaa paritalokotia, joissa on oma piha ja sisäänkäynti. Viehättääkö koti vanhassa puutalokorttelissa, mutta asuminen sellaisessa askarruttaa? Vinskin pihan kaikilla taloilla on yhteinen ominaisuus: remonttihuolettomuus. Lisäksi kodit muuntuvat asukkaidensa elämän mukana.

Arkkitehdin ajatuksia

"Vinskin piha myötäilee kadun varren vanhojen rakennusten mittakaavaa ja muotokieltä. Korttelin värimaailma noudattaa ympäröivien vanhojen rakennusten henkeä: keltaokraa, punamultaa ja valkoista. Vinskin pihalla palautetaan tontin vanhojen puutalojen alkuperäinen käyttötarkoitus - asuminen.” Arkkitehti Saara Repo, Arkkityypit Oy

Kaupungilla

Kaupungilla viihdyt keskellä elämää ja nautit keskusta-asumisen kaikista mukavuuksista. Ulottuvillasi ovat vehreät puistot istutuksineen ja kävelyreitteineen. Täällä sinun ei tarvitse kiirehtiä, sillä olet jo valmiiksi perillä. Lue lisää reviireistä: www.yit.fi/reviirit

Esittelyssä pian

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Vinskin Piha
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

Kuopion Asuntomyynti
Itkonniemenkatu 29 e, 70500 Kuopio