Myytävät asunnot ja uudiskohteet Kauniaisten Koivuhovissa

Uusia koteja Kauniaisten Koivuhovissa

Kauniaisten viihtyisään pikkukaupunkiin on noussut uusia kerrostalokoteja. Koivuhovin uusi asuinkortteli sijaitsee Ullanmäentiellä kivenheiton päässä Koivuhovin juna-asemasta.

Espoon keskuspuiston luonto ja upeat ulkoilureitit ovat vieressä, samoin palvelut ja hyvät harrastusmahdollisuudet lapsille ja nuorille. Viereisessä korttelissa on ruokakauppa ja saman kadun varrella liikuntahalli. Lähin päiväkoti löytyy omasta korttelista. Pihalla on liikuntavälineitä, viljelylaatikoita ja oleskelualueita.

Tutustu Koivuhovin koteihin ja valitse omasi!

Esittelyssä pian

Alue ja palvelut

  • Viihtyisä naapurusto

    Kauniaisten Koivuhovista tulee viihtyisä ja rauhallinen kolmen taloyhtiön naapurusto. Korttelin yhteisestä sisäpihasta rakennetaan asukkaiden yhteinen olohuone, johon tulee oleskelualueita ja tekemistä kaikenikäisille, muun muassa viljelylaatikoita ja liikuntavälineitä. Autojen pysäköinti viedään pysäköintihalliin ja pihakadut rauhoitetaan kävelijöille. Lähin päiväkoti löytyy omasta korttelista!

  • Sujuvat junayhteydet

    Kauniaisten ja Espoon rajalla sijaitseva Koivuhovi tarjoaa monipuoliset lähipalvelut ja sujuvat liikenneyhteydet eri puolille pääkaupunkiseutua. Junalla hurauttaa muutamassa minuutissa Kauniaisten tai Espoon keskukseen, ja sujuvan junamatkan päässä ovat myös mm. Sello, Tripla ja Helsingin keskusta. Koivuhovi kuuluu B-vyöhykkeeseen, joten Helsinkiin matkustaa edullisesti.

    Ulkoilun ja liikunnan ystäville Koivuhovi tarjoaa mainiot lähimaastot. Espoon Keskuspuiston metsät ja valaistut ulkoilutiet houkuttelevat lenkkeilemään ja talvisin hiihtoladuille. Aivan naapurissa Ymmerstassa on urheiluhalli ja Tuomarilassa mm. sisäjalkapallohalli.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Koivuhovi
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista