Myytävät asunnot ja uudiskohteet Jyväskylän Kankaalla

Kaupunkikoteja Piippurannan paraatipaikalla

Esittelyssä pian

Osallistu Kangasta koskevaan kyselyyn ja vaikuta!

Kankaalla on monta valttia: sijainti keskustan kupeessa, kaunis Tourujokilaakson luonto, vanhat nostalgiset tehdasrakennukset, kimppakaarat ja yhteisölliset tapahtumat. Lisäksi alueella yhdistyy hyvin asuminen ja työpaikat.

Kankaan palvelut kehittyvät jatkuvasti. Tällä hetkellä siellä on muun muassa päiväkoti, Piippurannan klubin vanhusten palvelut, kuntosali, joogastudio, isot, yhteiset teemapihat ja Kangas-verkkoportaali. Alueelle on tulossa muun muassa ravintoloita, kahviloita ja ruokakauppa.

Mitä sinä haluaisit Kankaalle, jotta siitä tulisi kaupungin paras kodin paikka? Minkälainen on unelmakotisi? Vastaa, voit voittaa Iittalan lahjakortin (arvo 50,00 €). Arvomme kyselyyn osallistuneiden kesken 5 kpl Iittalan lahjakorttia. Arvonta suoritetaan 03.12.2019. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

KyselyynAsukkaiden kulkeminen kotitalossaan helpottuu

YIT ottaa KONE Residential Flow -ratkaisun käyttöön Jyväskylän Kankaan entisen paperitehtaan alueen asuintalossa. Ratkaisun avulla asukkaiden kulkeminen kotitalossaan helpottuu, kun he voivat älypuhelimensa avulla operoida talon ulko-ovia, hissejä sekä ovipuhelimia.

Lue lisää ratkaisusta »

Kartta ja palvelut

Alue

  • Jyväskylän Kangas
    Tutustu alueeseen

    Jyväskylän Kankaalla palveluja on tarjolla monipuolisesti ja ne ovat lähellä. Virtuaaliesittelyssä pääset tutustumaan alueeseen tarkemmin.

Kysy Hanneleelta

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa

Kangas
Minulle saa lähettää YIT Kotien viestejä sähköpostitse. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.

YIT Asuntomyynti

Jyväskylän Asuntomyynti, Jyväskylä
Kuormaajantie 7, 40320 Jyväskylä

YIT Asuntomyynti

Jyväskylän Asuntomyynti, Jyväskylä
Kuormaajantie 7, 40320 Jyväskylä

Ota yhteyttä

Lähetä tietosi lomakkeella, niin saat lisätietoja.

Minua kiinnostaa

Kangas
Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä. Viestimme uusista kodeista lähinnä sähköpostilla, joten antamalla sähköpostiluvan varmistat että saat tietoa sinua kiinnostavista alueista ja kodeista.
Sulje
Sulje
Lähetetään...