Myytävät asunnot ja uudiskohteet Hämeenlinnan Asemanrannassa

Uniikki Asemanranta Vanajaveden rannalla

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

 • hämeenlinna asemanranta asunnot
  Aseman vieressä puiston laidalla

  Vanajaveden ranta ympäristöineen on luonnonmukainen viheralue ja tärkeä osa kansallista kaupunkipuistoa. Asemanrannan alueella on maisemaltaan taianomainen ulkoilureitistö, joka muodostuu hienovaraisista poluista ja pitkospuista. Linnansalmen länsipuolella kohoaa uljaana keskiaikainen Hämeenlinna. Asemanrannassa voit asua autottomasti, suunnittelussa panostetaan erityisesti jalankulku- ja pyöräreitteihin. Hämeenlinnan historiallinen rautatieasema on aivan vieressä. Uuden kaupunginosan rakentaminen aloitetaan asema-aukion palvelutoiminnoista ja Possentien rantakorttelista. Alueelle tulevan maamerkkirakennuksen ja pysäköintitalon väliselle kauppakujalle on suunnitteilla päivittäistavarakauppa. 

 • hämeenlinna asemanranta asunnot
  KAUPUNKIMAISTA TUNNELMAA

  Vanhan Mensan tehtaan alueelle kietoutuu ketju kaupunkimaisia kortteleita. Ketjukorttelit muodostavat yhtenäisen kaupunkisilhuetin ja avautuvat ympäröiviin viheralueisiin. Ketjukortteleiden sisällä on puistotaskuja ja sisäpihoja. Ketjukortteleihin tulee 3–5-kerroksisia kerrostaloja, joiden ylimmissä kerroksissa tulee olemaan yksilöllisiä terassiasuntoja. Osa autopaikoituksesta tulee pihakannen alle. Tornikorttelit muodostavat Asemanrannan pääkadulle tunnistettavan keskustan. Tornikortteleihin tulee muita rakennuksia korkeampia kerrostaloja, joiden ylinten kerrosten parvekkeilta avautuu hienoja näkymiä ketjukortteleiden yli.

 • hämeenlinna asemanranta asunnot
  Maamerkkirakennus

  Maamerkkirakennus on alueen näkyvä portti ja julkisivu aseman suuntaan. Maamerkkikerrostalon katutasoon on suunnitteilla kaupan palveluita ja liiketiloja. Maamerkkikortteli on uuden kaupunginosan alku.

 • Asemanranta verkatehdas hämeenlinna YIT Koti
  KESKUSTAN PALVELUT, KULTTUURIA JA GOLFIA

  Uusi kaupunginosa laajentaa Hämeenlinnan keskustaa aseman suuntaan, kaikki palvelut ovat siis helposti saavutettavissa. Aivan lähellä on myös Hämeenlinnan kulttuurin keskus, Verkatehtaan alue. Alueella on kulttuuri- ja kongressikeskus Verkatehdas, Hämeenlinnan teatteri ja kaupunginmuseo sekä nelisalinen elokuvateatteri. Kilometrin säteellä, kävely- tai pyöräilymatkan päässä Asemanrannasta löytyy kaikki tarvittava. Vanajan rantareitti on suosittu kevyenliikenteen kierros, joka alkaa keskustasta ja kulkee Asemanrannan kautta Aulangolle. Aulanko on monipuolinen harrastus- ja ulkoilualue, jossa on muun muassa kaksi golfkenttää ja kylpylä.

Videot

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Asemanranta
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti

YIT Asuntomyynti, Helsinki
Mall of Tripla, Pasilan Asema-aukio 1 , 00520 Helsinki
*Puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min kotimaan puheluista