Espoon Tontunpiha - myytävät asunnot

Tontunpiha sijaitsee Niittykummun palvelujen ytimessä

YIT:n Tontunpiha on suojaisa kotikortteli, joka sijaitsee Olarin kirkon naapurissa. Metroasemalle pääsee Merituulentien alikulkutunnelin kautta, joka on vain kymmenen metrin päässä korttelista!

Tontunpihan kolmen kerrostalon sydän on yhteinen pihapiiri, jossa on toiminnoiltaan erilaisia alueita ja viihtyisyyttä luova valaistus. Autopaikoitus on keskitetty pihakannen alle.

Uuden ajan Niittykummussa säilytetään entisestä sen vehreä luonto, tehdään uusia puistoja ja mukavia kohtaamispaikkoja. Alueesta tulee eheä ja viihtyisä kokonaisuus, jonne on tuotu uusia palveluita, kehitetty kulkuyhteydet huippuunsa ja – rakennettu uusia korkealaatuisia YIT Koteja!

Metro vieressä
Metro vieressä
Perheystävällinen alue
Perheystävällinen alue
Suojaisa korttelipiha
Suojaisa korttelipiha

Esittelyssä pian

Tutustu alueeseen

  • Uuden Niittykummun parhaat puolet yhdistyvät Tontunpihassa
    Paras paikka uudelle kodille

    Uuden Niittykummun parhaat puolet yhdistyvät Tontunpihassa. Vieressä ovat metroasema, kauppakeskus Niitty, Olarin kirkko ja tuleva Gräsantori. Kilometrin sisällä on useampi päiväkoti ja koulu. Urheilupuisto, Tapiolan palvelut ja Matinkylän Iso Omena ovat muutaman minuutin metromatkan ja alle vartin pyöräilyn päässä.

  • Tulevaisuudessa Niittykummussa pärjää hyvin autotta
    Lyömättömät kulkuyhteydet, helppo arki

    Tulevaisuudessa Niittykummussa pärjää hyvin autotta. Julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset, sillä metron lisäksi alueella liikennöivät myös paikallisbussit. Kevyen liikenteen reittejä pitkin pääsee niin pitkälle kuin mieli tekee. Uuden korttelin sijainti on loistava myös autoilijoille. Merituulentie on vieressä, Kehä II:n ja Länsiväylän liittymät ovat lyhyen matkan päässä.

Kartta ja palvelut

Määränpää:

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Lähetä yhteystietosi, niin saat lisätietoja näistä kodeista.

Minua kiinnostaa
Tontunpiha
Kyllä kiitos, sähköpostiini saa lähettää viestejä YIT Kodeista ja asumisesta sekä tietojani käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Antamalla luvan varmistat, että saat tietoa sinua kiinnostavista kodeista ja pääset varaamaan asunnon ensimmäisten joukossa.

YIT Asuntomyynti