Muuttajan opas


#Muutonmuutos - modernin muuttajan opas


Kaikki meistä ovat muuttaneet, mutta kuka on edes miettinyt muuttavansa muuttamistapojaan? Moni tunnistaa elävästi tilanteen, jossa muuttolaatikoiden kanssa samaa tahtia täyttyy myös pinna – ja molempien tyhjenemistä saa odottaa viikkotolkulla. Me istuimme alas ammattijärjestäjä Ilana Aallon kanssa ja teimme muutonmuutoksen: täysin uudenlaisen muuttajan oppaan, jolla pääset kepeästi kiinni raikkaaseen uuteen alkuun! 

Seuraa Vehviläisen perheen muutonmuutosta!

Ilana Aalto kävi opastamassa Vehviläisen perhettä muutonmuutokseen. Seuraa perheen muuttoa ja kuule, kuinka muuttoon voi alkaa valmistautua.

Osa 1
kolme kuukautta
ennen h-hetkeä
.
Osa 2
muuttoon aikaa
kuukausi
OSA 3
VIIKKO AIKAA 
MUUTTOON
OSA 4
VIIKKO MUUTON
JÄLKEEN

Ohjeet uuteen kotiin muuttavalle

Ravistelemalla pinttyneitä toimintamalleja pistät stressitasot tuulettumaan. Oletko tullut esimerkiksi ajatelleeksi, että voit hyvin aloittaa pakkaamisen jo kolme kuukautta ennen muuttopäivää heittämällä turhat esineet pois ja pakkaamalla kausitavarat valmiiksi? Tutustu Ilanan kahdeksan kohdan listaan ja muuta vapauttavaan elämään ilman turhia tavaroita!

Pakkausapuri

Muuttaminen on harvalle kokopäivätyö - kalenterit sen sijaan täyttyvät työkeikoista, treenikuskauksista, koiranulkoilutuksista ja kissanristiäisistä. Tämä kätevä Pakkausapuri auttaa sinua seuraamaan muuttoraivauksen ja pakkaamisen edistymistä ja pilkkomaan työn hallittaviin palasiin. Lue lisää ja lataa Pakkausapuri alta helpottamaan muuttourakkaa!

Muuttajan muistilista

Muuttoilmoitus, kotivakuutuksen päivittäminen, uuden sähkösopimuksen kilpailuttaminen… Kenellä pysyisi kaikki tarvittava mielessä, kun uutta sisustustakin olisi niin kiva miettiä? Ei hätää - tässä Muuttajan muistilistassa on lueteltu kaikki, mitä sinun tulee pakkaamisen lisäksi muistaa! Tulosta jääkaapin oveen ja laita raksi ruutuun aina kun saat tehtävän tehtyä. Kaikki on valmiina muuttoon nopeammin kuin huomaatkaan! 

Seuraajiemme muuttovinkit

Kysyimme sosiaalisessa mediassa seuraajiltamme vinkkejä vaivattomaan muuttoon. Monet olivat kokeneet muuttaessaan monenlaisia kommelluksia ja hyviä vinkkejä riitti! Lue vinkit tarkkaan ja selviä muutosta helposti ja stressittömästi.

Ota yhteyttä

Lähetä yhteystietosi, ja saat lisätietoa uusista myytävistä YIT Kodeista sinua kiinnostavilla alueilla.

Minulle saa lähettää YIT Kotien sähköpostiviestejä
Sulje
Sulje
Lähetetään...