WSP keskittää pääkaupunkiseudun toimintonsa Triplaan

Voimakkaasti kasvava yritys uskoo keskeisen sijainnin ja helpon saavutettavuuden tukevan strategisten tavoitteidensa toteutumista.

WSP on globaalisti yksi maailman johtavista rakennetun ympäristön suunnittelu- ja konsultointiyrityksistä, joka toimii laaja-alaisesti yhdyskunta-, talo- ja teollisuussektoreilla. WSP:läisiä on maailmanlaajuisesti yli 48 000, joista Suomessa työskentelee noin 650 henkilöä.

Yhdyskuntarakentamisen asiantuntijoiden tilat sijoittuvat aseman päällä sijaitsevan Triplan toimistotornin Workery Eastin yläkerroksiin. 

”Meillä on vahva luottamus siihen, että parhaat tekijät haluavat tulla töihin WSP:lle ja Triplaan. Tripla on sijainniltaan keskeinen ja sekä henkilöstön että asiakkaiden helposti saavutettavissa eri puolilta pääkaupunkiseutua, mutta myös muualta maasta. Ympäristö kokonaisuudessaan luo erinomaiset puitteet kehittää vuorovaikutusta eri toimijoiden kanssa. Myöskin keskuksen energiatehokkuus on erinomaisesti linjassa WSP:n tavoitteiden kanssa”, kertoo toimitusjohtaja Harri Yli-Villamo.

Lue lisää Triplasta

Lue koko tiedote Uutishuoneessamme

Tutustu YIT:n vapaisiin toimistotiloihin