Terveystalo tulee Triplaan – ”Voiko paremmassa paikassa ollakaan”

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kulmakivi on toimiva terveys. Siksi Triplan terveyspalvelujen johtotähdeksi tulee Terveystalo, jonka lääketieteellinen osaaminen luo vakaan perustan Mall of Triplan kattavalle hyvinvointikonseptille.

Kaukana ovat ne ajat, kun hyvinvoinnistaan huolehtiminen tarkoitti ainoastaan vuosittaista terveyskeskuskäyntiä ja viikoittaista sauvakävelylenkkiä. Nykyään hyvä olo on kokonaisvaltaisempaa: ihmiset ovat yhä terveystietoisempia ja kiinnostuneita paitsi sairauksien hoidosta, myös niiden ennaltaehkäisemisestä. Vastatakseen laatutietoisten kuluttajien kasvaviin tarpeisiin Mall of Tripla yhdistää voimansa lääkäriasema Terveystalon kanssa. Yhteistyön myötä Terveystalon lääkäripalveluista tulee Mall of Triplan viidenteen kerrokseen rakentuvan hyvinvointikeitaan ankkuri.

”Mall of Tripla herätti meissä vahvan intohimon. Haluamme olla mukana rakentamassa tätä kokonaisuutta”, Terveystalon liikepaikkastrategiasta vastaava varatoimitusjohtaja ja liiketoimintajohtaja Minna Elomaa sanoo.

Raudanlujaa lääketieteellistä osaamista

Se, millaisen palveluvalikoiman Terveystalo tuo vuonna 2019 aukeavaan Mall of Triplaan on vasta suunnitteilla, mutta toiminnan perustana ovat monipuoliset, kaikenikäisille suunnatut työterveys- ja lääkäripalvelut. Asiantuntijoita löytyy erikoislääkäreistä astma- ja diabeteshoitajiin. Lisäksi tarjolla on paljon erilaisia kehon ja mielen hyvinvointiin liittyviä palveluita kuten ravitsemusneuvontaa, yksilövalmennusta ja erilaisia terapioita. Oma Terveys 24/7 mahdollistaa palvelujen käyttämisen myös etänä.

Myös asiakkaat saavat vaikuttaa Terveystalon kehitteillä olevaan palvelutarjontaan. Lääkäriasema kokeili osallistavaa suunnittelua jo luodessaan DiacorPlussaa (Diacorin eli nykyisen Terveystalon mobiililääkäriasemaa), ja Mall of Triplassa asiakkaiden kuuntelemisen rooli korostuu entisestään.

”Mall of Triplan sijainti on ainutlaatuinen sekä meidän että asiakkaidemme näkökulmasta. Siksi haluamme ottaa asiakkaat mukaan miettimään, millaisia palveluita Terveystalon pitäisi tuoda juuri Pasilaan. Asiakaskokemus on meille ykkösasia”, Elomaa sanoo.

Kattava kokonaiskonsepti Helsingin parhaalla paikalla

Kiireisen työelämän keskellä ihmiset haluavat huolehtia omasta hyvinvoinnistaan monipuolisten liikunta-, kauneudenhoito- ja terveyspalvelujen avulla. Siksi Terveystalon lääkäripalveluiden lisäksi Mall of Triplasta löytyy myös kattava valikoima hyvinvointipalveluja kuntosaleista kauneushoitoloihin – kaikki samasta kerroksesta lääkäriaseman kanssa.

”Koska asiakkaiden tarve yhä kokonaisvaltaisemmalle hyvinvoinnille kasvaa, haluamme miettiä yhdessä muiden Triplan toimijoiden kanssa, millaisia yhteiskonsepteja ja yhteistyömalleja voisimme keksiä,” Elomaa kertoo.

Mall of Triplan hyvinvointikonsepti tuleekin palvelemaan kuluttajia monipuolisemmin kuin mikään muu toimija aikaisemmin, sillä kaikki tarvittava löytyy saman katon alta sulassa sovussa.

Hyvinvointipalvelujen lisäksi Mall of Triplasta löytyy monipuolisia arjen palveluja ruokakaupoista julkisen liikenteen asemiin. Kauppakeskukseen rakentuvassa Terveystalossa onkin helppo piipahtaa päivittäisen asioinnin yhteydessä. Elomaa kertoo, että Terveystaloa veti Triplaan erityisesti hyvä sijainti kulkuyhteyksien äärellä, lähellä työpaikkoja:

”Meille on tärkeää, että asiakkaan on helppo tulla Terveystaloon ja palvelumme ovat hyvin saavutettavissa. Siinä suhteessa Tripla on täydellinen – voiko paremmassa paikassa ollakaan!”

Juttua päivitetty: Diacor muutettu Terveystaloksi 1.6.2017 tapahtuneen yrityskaupan johdosta.