Talon Tekniikka vahvistui YIT Talon Tekniikaksi

YIT:n ja Talon Tekniikan voimien yhdistämisen myötä syntyi YIT:n tytäryhtiö YIT Talon Tekniikka Oy. Yrityksessä työskentelee noin 80 henkilöä ja yrityksen toimialueena on pääkaupunkiseutu. Yhdistymiseen liittyen LVIS-Hokka Oy:n huoltopalvelut on jatkossa YIT Talon Tekniikka LVIS-huoltopalvelut.

Talon Tekniikan avainhenkilöt jatkavat uudessa yrityksessä näkyvissä rooleissa. YIT Talon Tekniikan toimitusjohtajana toimii Sampo Kautto. Aki Haapalahti toimii aluepäällikkönä pääkaupunkiseudulla ja on edelleen asiakkaiden tärkein yhteyshenkilö linjasaneeraushankkeissa. Tomi Luukka työskentelee jatkossa tuotantopäällikkönä. Yrityksen kehitys- ja markkinointipäällikkönä toimii Tommi Vienonen.

YIT Talon Tekniikan toiminnan perusta on linjasaneeraukset, mutta palvelemme myös julkisivu- ja kattoremonteissa, kaavoituksessa, lisärakentamisessa sekä LVIS-huoltopalveluissa. Vastuullisuus ja rehellisyys ovat meille kunnia-asioita ja lupaamme tekemillemme remonteille viiden vuoden takuun.

Tavoitteenamme on parantaa korjausrakentamisen arvostusta sekä toimintatapaa ja haluamme olla toimialan halutuin yhteistyökumppani. Erittäin tärkeä osa toimintaamme on edelleen asukkaan kuunteleminen sekä palvelu. Näin teemme yhdessä onnistuneen Meidän remontin sekä varmistamme parhaan mahdollisen asukaskokemuksen.

Lue myös: Pienen ja suuren yhdistyessä voittaja on ennen kaikkea asukas 

Tutustu YIT Talon Tekniikkaan