Talon Tekniikan ensimmäinen vuosi YIT:n kelkassa

Pian on vuosi kulunut siitä, kun teimme sopimuksen YIT:n kanssa. Päätimme, että Projektipalvelu Talon Tekniikka jatkaa tulevaisuudessa korjausrakentamisen kehittämistä entistä vahvempana, YIT Talon Tekniikkana. Ilmoitimme silloin, että sopimuksesta hyötyvät kaikki osapuolet, mutta asiakkaamme kaikista eniten. Nyt on hyvä hetki summata ensimmäisen vuoden kokemukset ja arvioida tulevaa.

Asiakkaillemme YIT Talon Tekniikka on vahvin ja varmin valinta isojen peruskorjausten toteuttajaksi. Olemme kaikki nähneet jo ensimmäisen vuoden aikana, kuinka vaatimustaso turvallisuuteen ja laatuun liittyvissä asioissa on noussut. Näistä jos jostakin asiakkaamme voivat iloita. Innostunut ja sitoutunut henkilökuntamme palvelee entiseen malliin joustavasti ja hyvää yhteistyötä vaalien, mutta YIT:n tytäryhtiönä olemme saaneet turvallisuuden ja laadun johtamiseen paljon uusia eväitä. Projektimme ovat aiempaakin paremmin johdettuja myös tuotannon aikatauluttamisen osalta. Olemme saaneet hyviä tuloksia läpimenoaikojen lyhentämisessä koko työmaaorganisaatiota osallistavilla aikataulutusmenetelmillä.

Henkilökunnallemme YIT tarkoittaa isoja mahdollisuuksia ja turvallisuutta. Haluamme olla halutuin kumppani asunto-osakeyhtiöiden korjausrakentamishankkeissa. Korjausrakentamisen markkina kasvaa koko ajan ja me haluamme kasvaa sen mukana. Kasvun myötä ammattitaitoiselle henkilökunnallemme avautuu uusia mahdollisuuksia työuralla ja tarjoammekin eteenpäin pyrkiville erittäin laajan valikoiman laadukasta koulutusta. Toimitilat ovat aivan huippuluokkaa ja palvelut henkilökunnalle erinomaiset.

Palvelumme tulee kehittymään voimakkaasti lähivuosina. Mottomme on edelleen sama mikä se on ollut Talon Tekniikan koko 11-vuotisen historian ajan; asunto-osakeyhtiökohteissa jokaisen oven takana on palkanmaksajamme. Tästä syystä kehitämme palveluamme asukas edellä ja haluamme, että kokemus remontistamme paranee jatkuvasti. Mittaamme asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja pyrimme vaikuttamaan voimakkaasti niihin asioihin, jotka asiakkaamme nostavat kehitettäväksi. Tulemme kehittämään myös ympäristöystävällisempiä ratkaisuja asunto-osakeyhtiöiden kokonaisvaltaisiin korjaushankkeisiin.

Ensimmäinen vuosi YIT:n kelkassa on ollut menestys. Olemme kehittyneet valtavasti toiminnassamme ja saaneet paremmat työkalut ja olosuhteet jatkaa alamme kehittämistä. Reilu vuosi ennen sopimusta YIT:n kanssa ostimme kilpailevan yrityksen osakekannan ja saimme paljon lisää ammattitaitoista osaamista tulevaisuuden tavoitteidemme saavuttamiseksi. Harmiksemme aikaisemmassa kaupassa saamamme tilauskanta ja osa liiketoiminnoista oli huonoa ja saimme talouspuolelle ennakoimattomia haasteita. Nämäkin olemme selättäneet YIT:n tytäryhtiönä helposti. Olisimme olleet tiukemmassa paikassa ilman vahvaa emoyhtiötämme.

Tulevina vuosina asiakkaamme tulevat saamaan entistä paremman kokemuksen korjaushankkeesta ja saamme nauttia myös henkilökuntamme ja yrityksemme onnistumisista aiempaa enemmän!

Together we can do it!


Lue myös: Pienen ja suuren yhdistyessä voittaja on ennen kaikkea asukas

Tutustu YIT Talon Tekniikan palveluihin

Sampo Kautto / toimitusjohtaja YIT Talon Tekniikka Oy

Sampo Kautto on YIT Talon Tekniikan toimitusjohtaja. Sampolla on vankka kokemus taloyhtiömaailmasta ja erinomainen osaaminen onnistuneen asukaskokemuksen luomiseen taloyhtiön remontin aikana.